FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo luați la rost din cauza transferurilor: „Nu se poate! Nu au fost întrebaţi oameni”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 09:13 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 09:25

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a analizat prestațiile slabe ale jucătorilor aduși în această vară și spune că strategia clubului a fost una greșită.

După patru înfrângeri la rând în Liga 1, „Procurorul” acuză modul în care s-a făcut echipa la Dinamo și i-a criticat pe ce implicați în transferuri.

„Te aşteptai la o creștere, la o omogenizare în timp! E o discuţie complexă despre cine i-a adus pe aceşti jucători. E o poveste, cine i-a adus, ce impresari au fost. După părerea mea., s-au adus prea mulţi jucători.

În afară de Isma Lopez şi Gonzalez, ceilalţi nu au jucat de patru luni. S-a greşit aducând masiv! Trebuie să aduci în timp. Ca să reconstruieşti o echipă, strategia trebuia făcută altfel. Dar nu a fost făcută bine pentru că nu au fost întrebaţi oameni. Nu se poate! Timpul reparaţiei e egal cu timpul distrugerii”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Ciprian Marica: „Contra, prin felul său de a fi, pune o presiune foarte mare pe jucătorii lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero a reapărut! L-a sunat pe Cornel Dinu, chiar înaintea unei emisiuni televizate: „Mi-a spus că e îngrijorat”

Încrederea oarbă, marea problemă a lui Contra? Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „De asta se plâng fotbaliștii, nu de lipsa banilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  28 Octombrie 2020, 17:07

Ce tristă bătrânețe are col. Dinu! În timp ce Luce la 75 de ani continuă să fie antrenor de top mondial, el e doar un bufon rablagit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează