FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu îl face praf pe Flavius Stoican: „Și-a pierdut ochelarii! Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 22:53 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 23:30

Cornel Dinu (73 ani) a comentat în stilul caracteristic înfrângerea lui Dinamo cu CSU Craiova, scor 1-6, exprimându-și nemulțumirea față de antrenorul gazdelor, Flavius Stoican (45 ani)

Dinamo a suferit o nouă înfrângere usturătoare în Liga 1, scor 1-6, în compania celor de la CSU Craiova, iar situația „câinilor roșii” este din ce în ce mai complicată. După 25 de etape, Dinamo are doar 12 puncte strânse, iar apărarea este cea mai slabă din istoria clubului, golaverajul fiind de 17-58 în actuala stagiune.

Cosmin Matei și-a atacat portarul: „Ia gol din tușă, driblează adversarii. E vorba de valoare!”
Dinamo - CSU Craiova 1-6
Cosmin Matei și-a atacat portarul: „Ia gol din tușă, driblează adversarii. E vorba de valoare!”

După meci, Cornel Dinu a analizat situația clubului, și, printre altele, a comentat atitudinea lui Flavius Stoican, pe care o consideră una lipsită de demnitate.

Flavius Stoican, criticat aspru de Cornel Dinu

„Și-a pierdut ochelarii, nu mai are ochelarii, că vedea altfel meciurile. Iar aici, speech-ul ăsta pe care îl are, pentru mine este înfiorător. 

În mod normal, dacă ai o anumită demnitate fotbalistică și dacă nu esti pur și simplu o făcătură intrată în a conduce echipe de pe marginea terenului, nici nu te mai prezinți. Are niște exprimări care nu au nimic în comun cu realitatea, dar nu-i prima dată, e de când a venit la Dinamo. 

Tupeu obraznic! Asta este caracterizarea lui: tupeu obraznic. Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic și nu se justifică sub nicio formă aducerea lui, mai ales în situația asta la Dinamo”, a spus Cornel Dinu despre Flavius Stoican.

+15 FOTO

Citește și alte știri despre Liga 1

Flavius Stoican nu ține de scaun: „N-ai rezultate, pleci!”

Lui Reghecampf i-au dat lacrimile în timpul meciului cu Dinamo: „A plâns când a venit la mine”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (21)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  11 Februarie 2022, 19:37

E foarte simplu! La asa echipa, asa antrenor!

946199078754644
Tavi A'visi  •  11 Februarie 2022, 18:37

De pe Divan este usor sa critici. Cred ca Domnul Dinu uita ca a primit multa vreme leafa degeaba si tocmai aici este Problema. Leafa fara munca duce la Faliment!

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  11 Februarie 2022, 17:56
Postat de Gabriel Miulescu pe 11 Februarie 2022, 10:26

Este suficient tupeu, tupeu obraznic este pleonasm, maestre! Nu este prima oara cand va exprimati gresit, am pretentii de la cineva care a facut facultatea de drept!!!

A făcut facultatea de drept, nu de litere.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează