FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu dă de pământ cu proiectul DDB! „Aflu lucruri îngrozitoare”

Cornel Dinu acuză conducerea clubului Dinamo pentru situația în care se află clubul
Foto:Arhiva GSP
Cornel Dinu acuză conducerea clubului Dinamo pentru situația în care se află clubul Foto:Arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 22:35 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 22:52

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai incertă pe zi ce trece. Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la gruparea alb-roșie, a tras un semnal de alarmă și susține că sunt mari semne de întrebare în privința banilor veniți de la suporteri.

Dinamo înoată în ape tulburi înaintea debutului din Liga 1. „Câinii” au mari probleme financiare și viitorul echipei de fotbal este incert, mai ales după ce mai mulți jucători și-au anunțat deja plecările.

După ce Andrei Radu a acuzat conducerea că a mințit jucătorii, a venit rândul lui Cornel Dinu să îi arate cu degetul pe cei DDB. „Aflu lucruri înfiorătoare despre ceea ce s-a petrecut de foarte mulți ani și se întâmplă la Dinamo. Au existat împrumuturi, donații și nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili.

Răsturnare de situație! Dinamo poate pierde gratis încă un titular: „Urmează decizia comisiei”
Dinamo
Răsturnare de situație! Dinamo poate pierde gratis încă un titular: „Urmează decizia comisiei”

Cornel Dinu dă de pământ cu proiectul DDB! „Aflu lucruri îngrozitoare”

Nu mă interesează să spui în mare, ci un desfășurător pe cheltuieli. Lucrurile nu sunt în regulă! Sunt într-o situație foarte grea, dar vreau să cred că se vor descurca. Am vorbit în deșert despre soluții”, a spus Cornel Dinu potrivit ProSport .

Din păcate, s-au făcut greșeli nepermise. Nu vreau să comentez despre Bonetti, despre Mureșan, dar ar fi trebuit să se aducă personalități reale. Nu este cazul meu, sunt în vârstă, consumat, nu mai pot să mă implic.

Pot să dau un sfat în presă, sunt mai supus greșelii ca altă dată. Există însă mult mai multe soluții care trebuiau calculate, aduse în practică, evitând chiar și insolvența”, a mai declarat Cornel Dinu pentru sursa citată.

Despărțirea lui Dushan Uhrin de Dinamo:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Răsturnare de situație! Dinamo poate pierde gratis încă un titular: „Urmează decizia comisiei”

12 cluburi dispărute și doar doi supraviețuitori » Schimbări radicale pentru Bonetti!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
parpalache
parpalache  •  13 Iulie 2021, 15:04

*** Dinu intotdeauna a fost un ***!Si care a parazitat Dinamo muulti,prea multi ani!Se putea sa nu mai comita el inca o marsavie?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Iulie 2021, 11:06

Mesajul de mai jos era pt bodystyle74.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 Iulie 2021, 10:52

F bune observatiile. Muresan nici nu a fost in primii 3-4 presedinti doriti la Dinamo. Se negociaza de o luna cu diversi 'candidati', nimeni nu a vrut sa vina acum cu exceptia Muresan. Asa si cu Bonetti, sunt si altii mai buni, am fi vrut multi sa ramana Uhrin, dar nu se poate. Trebuie sa ii sprijinim si sustinem pe cei care vin la Dinamo intr-o situatie critica.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează