FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby: „Gigișor, s-au cerut afară sau ai vrut să-i odihnești?” » Nici Talpan n-a scăpat: „Pur caragialesc ”

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby +23   FOTO
Cornel Dinu, dezlănțuit după derby

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 09:26 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 11:18

Cornel Dinu (74 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a comentat într-o notă ironică deznodământul derby-ului pierdut de „câini” în fața rivalei FCSB, scor 1-2. „Procurorul” l-a luat peste picior pe Gigi Becali pentru schimbările efectuate de gazde în repriza a doua, dar a „strecurat” în discursul său și o „înțepătură” la adresa lui Florin Talpan, după evenimentele tensionate din ultimele zile. 

Dincolo de aspectele legate de joc, legenda celor de la Dinamo s-a legat în analiza sa și de piedicile pe care reprezentanții CSA Steaua le-au pus în calea tentativei FCSB de a juca în Ghencea:

„Înainte de toate, trebuie apreciată intervenția primului-ministru Marcel Ciolacu de a face rânduială în nebuniile deșarte ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua(...) în fața personajului pur caragialesc Talpan Florin Costel. I-ar fi luat mințile, șoptesc niște obuze uitate în vestiarele din Ghencea, bombardelele din Bosnia Hertegovina și Afganistan, pe unde o fi cărat muniție”, și-a început „Mister” discursul. 

Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo  » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România
FCSB - DINAMO 2-1
Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Cornel Dinu, „acid”: „Gigișor, s-au cerut afară sau ai vrut să-i odihnești?”

Apoi, Cornel Dinu a vorbit strict despre performanța celor două echipe, ironizând transformarea FCSB din repriza a doua, când Charalambous și Pintilii i-au înlocuit pe Florinel Coman, Băluță și Olaru.

Gigi Becali și-a făcut numărul și schimbările, iar asta era să-l coste pe final. Deci, Steaua (n.r. FCSB) s-a jucat cu Dinamo în prima repriză a meciului înghesuit pe mini-stadionul de lângă Arcul de Triumf, n-a prea luat-o în serios nici în repriza a doua.

+19 FOTO

Prima repriză a regalului campionatelor noastre a fost la discreția Stelei FCSB. Dominație clară, evoluție aproape completă. Începută cu agresivitate de presing pe construcția incipientă, atâta cât a fost, a «câinilor». Invitată să atace și prin schimbările pur defensive (Gigișor, și Coman, și Olaru, și Băluță s-au cerut ei afară sau ai vrut să-i odihnești pentru meciul deosebit de greu cu CSKA 1948 Sofia?)

Probabil că și Ovidiu Burcă și-a cravașat «câinii» la pauză și, la singura ocazie a lor, au marcat la o greșeală a apărării Stelei FCSB”, a punctat Cornel Dinu, conform Fanatik

VIDEO Acționarul Andrei Nicolescu a luat cuvântul după înfrângerea cu FCSB: „Suntem mici, dar ne vom face mari”

Citește și alte știri de actualitate: 

Replică dinspre CSA, după ce galeriile Dinamo și FCSB i-au înjurat la unison: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”

EXCLUSIV Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Dobermannul
Dobermannul  •  24 Iulie 2023, 08:34
Postat de boierasul pe 24 Iulie 2023, 06:54

Dobermanul nu păzește oile)) când îți spun că faci de rușine câinele....))

Asa, asa.

boierasul
boierasul  •  24 Iulie 2023, 06:54
Postat de Dobermannul pe 23 Iulie 2023, 20:35

Dobermanul are doar doua culori negru si maro.

Dobermanul nu păzește oile)) când îți spun că faci de rușine câinele....))

Dobermannul
Dobermannul  •  23 Iulie 2023, 20:35
Postat de contrabas3 pe 23 Iulie 2023, 17:32

Adevărul este că meciurile (derby-urile) din zilele aceste nu mai seamănă cu cele de anii trecuți, de pe vremea lui Giani Kiriță, nici măcar cu cele de pe vremea nu demult trecută când Steliano Filip și Neicuțescu încă jucau pentru Dinamo - ce să zic de vremea când la noi jucau Stanciu, Motoreta și Chipciu. Acum Dinamo a venit înapoi în Liga 1. Au antrenor bun, lot/jucători în creștere și oamenii speră să rămână în Liga 1. De aceea nici nu poate fi vorba să facă meciuri tari care să trimită oamenii la Urgență.

Dobermanul are doar doua culori negru si maro.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează