FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu dezvăluie cum l-a pus la punct pe cel mai talentat jucător de la Dinamo: "Ai greșit adresa, ar trebui să te duci 200m mai încolo, la circ"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 09:12

Cornel Dinu a povestit două episoade petrecute cu Adrian Cristea în cantonament, pe vremea când mijlocașul evolua la Dinamo. 

"Într-un cantonament în Cipru trebuia să facă un anumit gen de efort, antrenor era Țălnar. Cristea a făcut vreo 30 la sută din sprinturile pe care trebuia să le facă. Eu i-am spus: «e păcat de tine, că ești talentat».

La un alt antrenament, a început să facă niște jonglerii cu mingea, dar statice. Toți ceilalți jucători au început să-l aplaude. I-am lăsat în pace. Era ziua cuiva, iar seara, la masă, s-a servit un pahar cu vin.

Ca orice moldovean care se respectă, Cristea a mai rămas la încă un pahar cu vin. Și atunci i-am spus: «mi-a plăcut foarte mult scena cu mingea ținută pe picior, dar ai greșit adresa. Ar trebui să te duci 200 de metri mai încolo, la circ. La fotbal trebuie să faci totul în viteză». Și iată că soarta l-a pedepsit", a povestit Dinu la TV Dolce Sport.

Adrian Cristea a jucat 161 de meciuri la Dinamo în perioada 2005-2010, perioadă în care a marcat 26 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  20 Decembrie 2016, 20:11

Pe vremea aia Bianca Dragusanu inca nu se apucase de sport, *** mai exact!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  20 Decembrie 2016, 14:47

Deh...Nea Cornel ştia unde să-l trimită pe Cristea!El era trecut pe acolo!Îl duse-se Foresta Fălticeni!Probabil că el crede că nu e bătut de soartă pt toate codoşelile făcute-n club...Chestie de optică!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close