FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby
Cornel Dinu, dezlănțuit după derby

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 17:12 / Actualizat marti, 08 august 2023 19:43

Cornel Dinu a fost vehement cu șefii lui Dinamo după eșecul campaniei de finanțare de pe platforma Seedblink. N-a avut milă de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Red&White Management 2022 SA, societate care deține 80% din acțiunile clubului Dinamo, a anunțat, marți, finalizarea campaniei de finanţare prin intermediul platformei Seedblink. De fapt, a fost oficializat eșecul demersului.

Red&White n-a reușit să strângă „plafonul” de 100.000 de euro

Orice fan al lui Dinamo putea obține acțiuni în cadrul clubului investea o anumită sumă de bani prin intermediul platformei Seedblink. O acțiune costa 1.172,08 euro. Scopul dinamoviștilor era să strângă minim 100.000 de euro. Proiectul fusese lansat pe data de 21 iunie, în cadrul unui eveniment organizat la Muzeul Fotbalului din București.

Campania de finanțare organizată de Red&White la Dinamo, un eșec total: „A fost demarată  procedura de închidere şi de restituire a sumelor virate”
DINAMO
Campania de finanțare organizată de Red&White la Dinamo, un eșec total: „A fost demarată procedura de închidere şi de restituire a sumelor virate”

Șefii clubului din „Ștefan cel Mare” au anunțat că cei 100.000 de euro nu au fost strânși. Iar cei care au investit o sumă în cadrul acestui proiect își vor primi banii înapoi.

Cornel Dinu și comparațiile lui originale despre Eugen Voicu și Andrei Nicolescu: de la reclamele filmelor de la „Patria” la „Sania albastră”

Legendarul fotbalist și antrenor al „câinilor roșii”, Cornel Dinu, 75 de ani, a îmbinat ironia cu tăișul verbului în momentul în care a fost chestionat despre închiderea campaniei de finanțare prin intermediul platformei Seedblink.

„Din start a sunat... Numele semăna a bere finlandeză sau adusă din Alaska! Nenorocirea este că se știa că acești oameni nu au bani să investească. Dar au intrat într-o afacerea ce credeau că e rentabilă. Măcar Eugen Voicu a recunoscut că nu se pricepe la fotbal. Atunci ce cauți aici?!

Dânsul a fost forjor tratamentist. Pe vremuri, înainte să înceapă filmele la „Patria”, arătau într-un fel de reclame victoriile socialismului, cum luau muncitorii țeava cu un clește să facă treabă acolo. Aia a făcut dânsul! Măcar a fost cinstit, a zis că nu se pricepe. A „reușit” să fie suspendat din postura de colaborator al Mariei Vlas la FNI.

Iar Andrei Nicolescu are un complex periculos de a deveni mare specialist în fotbal. Doar faptul că ai bătut mingea pe maidan, nu îți permite mai mult decât să visezi. N-a reușit să fie ham în „Sania albastră” (n.r. - film regizat de Ioan Cărmăzan după nuvela lui Fănuș Neagu), acum vrea să fie ham-ham în fotbal la Dinamo! După ce a fost doar „zăbală” lui Tudorache (n.r. - fost primar al Sectorului 1) la Rapid”, a reacționat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Se zice că a fost inițiativa lui Nicolae Badea de lua acțiunile de la Șerdean... Este de apreciat, mai ales că a implicat banii lui. Are sentimentul de dinamovist, a vrut să ajute, dar a avut ghinionul de a apela la niște țuțeri. A găsit pe unii care n-au bani, dar au crezut că se descurcă. Iar culmea este că sunt oameni realmente potenți care vor să ajute Dinamo. Dar jongleria de acum îi ține departe.

- Cornel Dinu

VIDEO Andrei Nicolescu după înfrângerea cu FCSB: „Suntem mici, dar ne vom face mari”

Citește și alte știri despre fotbal:

EXCLUSIV Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!” + „Rapid nu e de titlu, Dinamo nu știi cât mai rezistă”

EXCLUSIV Fostul căpitan și golgeter al „stegarilor” solicită public: „Să-și asume și să explice cum s-au cheltuit banii Brașovului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
mrsudex
mrsudex  •  10 August 2023, 21:22

"Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo" ... te doare Clubul...:))

therealreddog33
therealreddog33  •  09 August 2023, 09:15
Postat de boierasul pe 09 August 2023, 07:02

Acum sunt convins că vorbești total fără să fii implicat în fenomen. Ori ești rău intenționat,ori ești una dintre "trompetele"lui Badea)) . Când nu te implicit este indicat să rămâi neutru până la capăt. Să spui că R&W nu a făcut nimic într-un an este chiar penibil)) licență luată, interdicția transferuri ridicată, salarii la zi, condiții decente de antrenament, sponsorizări de peste 1,5 milioane euro sunt doar câteva dintre realizările R& W. Probabil tu nu știi condițiile în care a fost Dinamo anul trecut pe vremea asta))))

Cred ca nu ne înțelegem. Eu nu spun ca nu au făcut nimic. Dar nici nu putem spune ca au mari realizări, pe partea de management. Datoriile au crescut (usor), au plătit salariile la zi, au plătit datoriile la jucători. Și au încasat niște bani din drepturi TV, bilete, sponsori. Nu putem vorbi de mari realizări, poate de lucruri normale. Față de Dinamo, nici Dinu nici eu nu putem rămâne neutri. Chiar dacă ție nu îți convine :). Dinu a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, ce e drept în mod acid. Nu e nimic rău în asta, din contră.

boierasul
boierasul  •  09 August 2023, 07:02
Postat de therealreddog33 pe 08 August 2023, 20:30

Eu vorbesc strict de management, nu de partea sportiva. Unde băieții chiar joaca bine, mult peste posibilitățile lor. Cred ca ma pricep un pic mai mult decât tine la partea economica ;), poți sa îmi spui care sunt marile realizări? Datoriile sunt la fel de mari ca înainte, poate chiar mai mari. Nu am atras nici o sponsorizare peste ce am avut sezonul trecut. De stadion nu se aude nimic concret. Investitori tot nu am gasit. Da, s-au plătit niște restante salariale și s-au încasat drepturi de televiziune și bani pe bilete. Poți sa îmi spui care e marea realizare de pana acum? Tot ce am auzit sunt promisiuni și limbaj corporatist, dar astea le-am auzit și inainte. Cred ca avem nevoie și de fapte, mai mult decât de vorbe. Tu ai înțeles ceva, din ce s-a dorit sa se obțină cu platforma aia? Și de ce plătesc acum banii înapoi (ca avem și bani multi)? Poate îmi explici și mie ca eu nu sunt asa in tema ca tine:))

Acum sunt convins că vorbești total fără să fii implicat în fenomen. Ori ești rău intenționat,ori ești una dintre "trompetele"lui Badea)) . Când nu te implicit este indicat să rămâi neutru până la capăt. Să spui că R&W nu a făcut nimic într-un an este chiar penibil)) licență luată, interdicția transferuri ridicată, salarii la zi, condiții decente de antrenament, sponsorizări de peste 1,5 milioane euro sunt doar câteva dintre realizările R& W. Probabil tu nu știi condițiile în care a fost Dinamo anul trecut pe vremea asta))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează