FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu dă de pământ cu DDB: „E degradant și jignitor” » Ce îl nemulțumește pe Mister

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 13:00 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 15:05

Cornel Dinu (73 de ani) i-a criticat dur pe cei din conducerea DDB, nominalizându-i pe Alexandru Anghel și Nicu Tararache.

„Procurorul” s-a arătat total deranjat de cei doi conducători ai proiectului socios, care i-au transmis că nu are ce să caute în anturajul clubului sau să emită vreo părere în numele roș-albilor.

„DDB e o entitate foarte mare, condusă de doi tip, Tararache și Anghel. Dacă am ajuns ca două specimene de genul acesta să conducă 16.000 de suporteri…ca să nu mai spun că nici deconturile nu sunt clare… Mă invita cineva să merg la meciul lui Dinamo de la Constanța, să stau trei zile acolo. 

Am spus: »Am terminat-o cu Dinamo! Sunt interzis!« Mi s-a explicat foarte clar că doi dintre cei care conduc au spus că nu am ce căuta acolo…Măcar să-mi dea un telefon, să-mi ceară o părere, că altfel nu mă amestec…E degradant și jignitor pentru o carieră, o viață la Dinamo. 

Cine? Cei care au acaparat acest curent DDB, pe care l-au împrumutat de fapt nu l-au creat. Sunt principalii acționari în societatea comercială Peluza Cătălin Hîldan – societate care are trei acționari – și care sunt și ei înscriși la masa credală…Ei au împrumutat societatea!”, a spus Cornel Dinu, potrivit Prosport.

Sold-out la Farul - Dinamo, din Liga 1

Conform protocolului în vigoare, din cauza pandemiei de coronavirus, stadioanele din România pot primi fani până la 75% din capacitate.

 Asta înseamnă că micuța arenă din Ovidiu va găzdui aproximativ 3.400 de spectatori la meciul Farul - Dinamo.

Vineri, nimeni la muncă! Cu toții la Constanța! Noi nu avem voie să cedăm! Revenim în curând cu detalii despre întâlnirea de pe plajă, teste, bilete. Mergem înainte, fără scuze! 
- Comunicat PCH

Fanii lui Dinamo, coadă la bilete pentru meciul cu Farul

Suporterii lui Dinamo au venit încă de azi la casa de bilete din Constanța pentru a cumpăra tichete. Fanii au venit încă de dimineață la casă, dar au constatat că această era închisă. 

Suporterii au decis să nu plece, deși vânzare de bilete către dinamoviști fusese întreruptă. După o oră de așteptare, vânzarea s-a reluat, după mai multe insistențe chiar ale suporterilor Farului. Fiecare dinamovist și-au putut cumpăra doar câte două bilete, la tribună.

Giani Kiriță, povești geniale cu Cornel Dinu: „I-am furat trabucurile din cameră de la Săftica! La ședințe ne lua cu Bătălia de la Rovine”

Citește alte știri despre Dinamo:

Iuliu Mureșan vrea mai mult de la jucătorii lui Dinamo: „Dacă ar face asta, ar fi fantastic” » Ce spune despre Anton și viitorul lui Bonetti

Liderii DDB, acuzați de „lipsă de transparență”: „Nu mai cotizați, cu riscul să dispară clubul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
balderis
balderis  •  19 August 2021, 10:21
Postat de tataika pe 19 August 2021, 05:52

Au ajuns tararache, bucurica, corsicanu și bocciu sa numească antrenori...

L-ai uitat pe Mustață bre , cel cu cazier imaculat !!!

tataika
tataika  •  19 August 2021, 05:52
Postat de valyomanyd pe 18 August 2021, 17:22

Intrebare pentru semnatarul ( care nu s-a semnat:)))..)articolului..De ce credeti ca aveti doar un comentariu ?Nu va da de gandit?

Au ajuns tararache, bucurica, corsicanu și bocciu sa numească antrenori...

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 August 2021, 21:05

Iar se smiorcaie batranul intrigant!Acest personaj toxic(care e convins ca e centrul universului), numai cu imbaligaturi se ocupa!Sta in telefoane cu Becali si este cu cealalta factiune a suporterilor dinamovisti-cea care a avut proasta inspiratie sa il puna pe EL ca sef onorific,crezand ca ii atrage pe majoritatea suporterilor!Dar s-au inselat pentru ca dinamovistii s-au saturat de smecherul asta care a parazitat-o pe Dinamo atatia ani!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează