FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VASLUI 1-1

Cornel Dinu: "Dinamo putea cîştiga acest meci, a avut ocazii mai clare"

Dinamo, FC Vaslui
Dinamo, FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2009 00:00

Cornel Dinu, directorul tehnic al lui Dinamo, crede că echipa sa putea să obţină victoria în faţa celor de la FC Vaslui, dacă ar fi beneficiat şi de un pic de noroc.

"Vasluiul are una dintre cele mai bune distribuţii din Liga I. A fost un joc echilibrat pe care Dinamo îl putea cîştiga dacă avea puţin noroc. Am fost egali la ocazii, 3 la 3. Cu puţină şansă, Dinamo putea să învingă, am avut ocazii mai clare. S-au pierdut nepermis 5-6 puncte acasă. Lăcătuş a avut echipa mai completă, dar Dinamo a fost superioară în joc", a spus Cornel Dinu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gandrei
gandrei  •  13 Decembrie 2009, 22:16

in timp ce Vaslui si-a batut joc de ocazii, chiar si cu poarta goala, Dinamo "a luat" la tinta portarul.

 •  13 Decembrie 2009, 22:13

DACA AVEA SI ANTRENOR AZI CA SA PUNA JUCATORII IN TEREN DINAMO SIGUR CASTIGA. O SA PLECE ZICU SI O SA VA BATA DE UNULSINGUR CAND VA JUCA IN ST CEL MARE CU ALTE ECHIPE CA TALNAR IL TINE SA JOACE BILIARD. CEL MAI SLAB ANTRENOR PE CARE L-A AVUT DINAMO.

forumer
forumer  •  13 Decembrie 2009, 22:10

Noroc cu betivanul ala de arbitru, cate sticle de vin i-ati dat ?! Bravo Laca si multumim! Cum o fi la -7 grade, dinamoevistilor ?! =))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează