FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-0

Cornel Dinu: "E nepermis să primeşti golurile pe care le-am primit cu Braşov"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 22:32

Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, a vorbit despre eşecul echipei sale de la Braşov, scor 0-2.

"E nepermis să primeşti două goluri de maniera în care le-am primit noi astăzi. E nepermis ca doi jucători de la Braşov să fie singuri în partea stîngă. M-a surprins neatenţia lui Dinamo la marcaj.

Alexe a irosit ocazii care trebuiau concretizate. E adevărat că şi Braşovul are un portar excelent. Cred că Bonetti s-a grăbit cînd l-a schimbat pe Dănciulescu", a spus Cornel Dinu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
ionutz_ciobanu
ionutz_ciobanu  •  28 Aprilie 2012, 11:42

Mister a inceput sa vorbeasca mult si prost in ultimul timp. Eu nu-l mai inteleg, ba se baga , ba nu se baga la echipa. Daca e asa de meserias de ce nu a luat el echipa sa o duca in sampion lig ?! Sau el stie foarte bine care sunt conditiile pe care le ofera Dinamo antrenorilor ? Vii , bagi pe cine iti spunem noi, iti faci CV, noi facem bani-vanzand jucatori...

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Aprilie 2012, 06:30

Poate gresesc , nu stiu, Balgradean are o mare vina la ambele goluri, la primul , nu era pe centrul portii, iar la al doilea, trebuia sa iasa pe centrare, a fost o centrare "plouata", nu in forta ( pulhac chiar s-a oprit, crezand ca iese )

biancorossi
biancorossi  •  28 Aprilie 2012, 00:58
Postat de ionut.07 pe 28 Aprilie 2012, 00:44

Am incercat pana acum, @binaco, cu tot felul de ironii subtile, pe care multi dintre ei nici nu le-au inteles. Oricum, nu voi fi asa de acid si de-acum inainte. Acum doar m-am enervat putin, pentru ca omu' asta isi critica propria echipa, iar ei vin cu jigniri, blaturi, anchete...Dupa cum am mai zis, asa societate, asa suporteri, asa fotbal.

concluzia finala este exacta. tot exact este ca fatalismul traditional impiedica progresul geometric in spatiul istorico-etnografic dat. stiind asta, e un nonsens sa vrei altceva.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează