FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Cornel Dinu este din nou "la cutiţe" cu Anamaria Prodan: "Am jignit palmierii"

Coafura impresarei a stârnit amuzamentul lui Cornel Dinu // Foto: Libertatea
Coafura impresarei a stârnit amuzamentul lui Cornel Dinu // Foto: Libertatea

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Unul dintre cele mai emblematice nume din istoria lui Dinamo, Cornel Dinu, a ironizat-o pe soţia lui Reghecampf.

"Am auzit că pe un site al doamnei «impresar palmier», Reghecampf ar fi fost numit «Fussballgott». Păi, Dumnezeul fotbalului nu a fost nici Beckenbauer! Nu cred că îi putea spune cineva asta lui Reghe, mai ales pe la Cottbus", a spus Mister la Dolce.

Anamaria i-a replicat dur lui Mister prin intermediul unei postări pe facebook: "Acest «om» este o umbră pală a celui pe care l-am admirat o viaţă! Mă bucur totuşi că-l mai invită cineva pe la tv, să-i dea de o pâine. Ce păcat că ai îmbătrânit atât de urât, Cornele! Ai reuşit să ştergi cu buretele în câţiva ani tot ce ai făcut într-o viaţă! Nu merită să mă cobor la nivelul acestui om care şi-a bătut joc de viaţa lui şi a altora".

Contactat de Gazetă, Cornel Dinu i-a dat replica Anei în stilul său caracteristic: "Acum îmi dau seama că am jignit palmierul comparându-l cu coafura acestui personaj, pentru că palmierul este un copac sfânt al deșertului, este păzitorul oazelor și prietenul tuaregilor".

"Ce a postat pe facebook acest personaj e un text de mahala, de ultimă speță, care n-are nimic în comun cu realitatea"
Cornel Dinu

8 trofeea câştigat Mister cu Dinamo ca jucător: 6 titluri de campion şi 2 Cupe ale României. A marcat 53 de goluri în 454 de meciuri jucate pentru "câini"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nusu_d
nusu_d  •  07 Martie 2016, 22:27

P.S. De unde sa te cobori cap de mop? Te-ai urcat undeva si nu stim noi? Scroafa se urca in copac uneori si guita de acolo. Pai intr-o tara normala tu nu ai fi buna nici sa-i faci pantofii lui Dinu. Dinu e un brand la Dinamo, tu ce esti? Sau crezi ca daca printr-o conjunctura ai ajunsa sa ai bani, ai automat si valoare? De fapt asta cred toti manelistii tai, manelisto! Esti un zero barat!

nusu_d
nusu_d  •  07 Martie 2016, 22:23

Patachina asta cu cap de mop are nevoie de un translator ca sa inteleaga ce spune Cornel Dinu. Ea nu cunoaste limbajul elevat si ironiile fine, ci doar limbajul de mahala, de strada. Doar pe ala il poate intelege. E normal ca Dinu sa o ironizeze atata timp cat este ridicola, penibila prin ce posteaza sau prin ce sustine. Cat despre sotia ei Reghekampf, D-zeu cu mila. Fatza il absolva de orice responsabilitate.

chris_bu67
chris_bu67  •  05 Martie 2016, 19:26

Forza DINAMO!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează