FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu îi critică dur pe foștii și actualii antrenori de la FCSB: „Niște profitori fără personalitate, fără morală”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2019 16:43

FCSB e pe ultimul loc în Liga 1, motiv pentru Cornel Dinu să lovească în foștii și actualii antrenori ai echipei din acest sezon: Bogdan Andone, Vergil Andronache și Bogdan Argeș Vintilă. 

„Nu e nimic întâmplător. Ce începe foarte prost, cum a fost această trecere de la Steaua la FCSB, se termină şi mai prost. Se termină în catastrofă. Ei săracii, Vintilă şi Andronache ăla de a fost mai înainte, ei sunt nişte victime puse pe eşafod. 

Sunt nişte antrenori care nu au făcut absolut nimic. Ca să fii antrenor, mai ales la echipe ca aceasta, trebuie să ai pricepere, să ai un anumit ataşament, o anumită putere de muncă şi mai ales carismă. Aici, criteriul care a fost cu săracul ăsta de Vintilă, a fost că este şi el un credincios şi ne ajutăm între noi creştinii. Dacă s-a ajuns la aşa ceva este groaznic. 

Ce oameni, decât nişte profitori fără personalitate, fără morală, îşi permit să lucreze cu un asemenea om, care îşi impune tot ce vrea el”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

FCSB a coborât pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, după ce Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a șaptea. 

Vezi AICI clasamentul Ligii 1

Pentru roș-albaștri urmează returul cu Guimaraes, din cadrul play-off-ului Europa League. Partida se va juca joi, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 

Citește și:

Cornel Dinu, un nou derapaj în direct la TV: „Gigi Becali are nevoie de cămaşă de forţă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andy_2008
andy_2008  •  27 August 2019, 22:29

Mare adevar a spus Dinu,nu credeam ca o sa ajung sa i dau dreptate!!!

886735658133434
Anton Marian Sorin  •  27 August 2019, 18:31

Eu cred ca Becali coace ceva, se apropie finalul cu talpan si daca perde retrogradeaza, baga firma in faliment, vinde jucatorii si se muta la Fc Clinceni si gata.

samamiroshi
samamiroshi  •  27 August 2019, 18:24

Multi nu au "citit"corect cele spuse de Dinu. Dar ...MARE dreptate aveti Dl Dinu...Mare de tot! Pana la urma,ce antrenor cu coloana ar accepta sa-i fie intinata autoritatea ?!?! D'aia nu vine niciunul cu NUME.... Asta a bagat bani,a tinut echipa,i-a mers bine(ma rog,echipa a mers bine),a lasat profesionistii sa se ocupe,iar acum a ales sa-si bage *** in banii proprii,si sa fhuta afacerea....Vinde acum afacerea,cat mai scoti ceva..Mai tarziu o sa ramai cu ea de gat,ca tot spuneai mataluta ca este doar o afacere....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează