FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu îi motivează pe "cîini" pentru derby: "Merg la meciul Dinamo - Rapid"

Cornel Dinu a urmărit de la geamul camerei de spital meciurile lui Dinamo de pe teren propriu
Cornel Dinu a urmărit de la geamul camerei de spital meciurile lui Dinamo de pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 16:45

UPDATE // Şerban Brădişteanu, medicul care l-a operat pe Cornel Dinu, a declarat după externarea fostei mari glorii dinamoviste: "Are o formă fizică foarte bună, sper ca în continuare să rămână aşa", a spus şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca.

Administratorul delegat al FC Dinamo a spus că este foarte emoţionat şi i-a mulţumit medicului Şerban Brădişteanu că l-a "reîntors spre o viaţă normală".

Cornel Dinu a anunţat că îi va susţine pe cîini la derby-ul cu Rapid: "Vreau să merg la meci. Cît am stat în spital am urmărit majoritatea meciurilor echipei Rapid şi este o echipă foarte bună".

 

La aproape o lună de la operaţia de by-pass coronarian, Cornel Dinu a fost externat astăzi din Spitalul Floreasca.

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo a fost internat în 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa.

Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Suporterii, jucătorii şi oficialii clubului din Ştefan cel Mare au fost tot timpul alături de fostul mare jucător, iar pe 2 august, cînd a împlinit 63 de ani, jucătorii echipei Dinamo au afişat un banner în culorile alb-roşu pe terenul central, îndreptat spre Spitalul de Urgenţă Floreasca, pe care scria "La Mulţi Ani, Mister!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
krystyan001
krystyan001  •  16 Septembrie 2011, 23:41
Postat de red_nestea pe 16 Septembrie 2011, 17:06

Habar nu ai tu pe cine faci militian. Cornel Dinu este un om de fotbal in adevaratul sens al cuvantului si e foarte posibil sa nu aiba CFR Cluj meciuri in prima liga cate are Dinu. Avatarul tau ma face sa cred ca esti doar invidios pe valorile acestei tari ...

mai lasama cu dinu, cres ca ai doi ani daca ai sti cata a invartit acest mister mai ales la targoviste prapaditule

krystyan001
krystyan001  •  16 Septembrie 2011, 23:44
Postat de danytz pe 16 Septembrie 2011, 22:01

Sanatate mister,si speram sa aveti mai multa influenta la club si poate asa apar mai multi tineri nu uitam ca Niculae debuta la 16 ani cu dumneavoastra pe banca !!!

mai multi procurori pt caini vrei sa zici

krystyan001
krystyan001  •  16 Septembrie 2011, 23:41

stai acasa, e mai sanatos, lasa javrele astea mici in pace sa turbeze de tot, tu ai trecut prin astea, si abia acum ai scapat

Vezi toate comentariile (22)
Comentează