FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cornel Dinu îl desființează pe Tamaș și trage un semnal de alarmă: "N-are nici o scuză! Poate ajunge o dramă socială"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 11:55

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, îl cunoaște bine pe Gabi Tamaș, care tocmai a fost dat afară de la Steaua după ce a uitat să vină la un antrenament. 

Acesta atrage atenția asupra comportamentului fundașului, despre care spune că ar putea ajunge o dramă socială dacă merge pe același drum. 

"Rădoi a fost un om de sacrificiu, cu determinare mare, devotat mereu echipei și e un tip foarte clar. Ei se cunosc foarte bine, au fost și colegi.

Dacă Rădoi i-a spus că la prima chestie pe care o face și pe care știm că a mai făcut-o, își strîng mîinile și își iau la revedere, atunci totul e clar. Nu are nici o scuză Tamaș.

El e un caz medical și durează de mult timp. La 17 ani era un copil, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat după ce a văzut în Anglia.

Ăsta e poporul britanic, se termină meciul, toată lumea e la pub. Povestea Dan Petrescu cînd era la Chelsea, dacă jucau cu United sau Liverpool și veneau în Londra, pînă acolo se bea bere și șampanie, cînd coborau în fața stadionului, un sfert de echipă vomita.

Este păcat pentru un om de o așa calitate să ajungă un caz medical. Este un jucător care mai are calități. Mai poate să joace și poate la fel de ușor să devină o dramă socială dacă va continua așa", a zis Cornel Dinu la Dolce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (80)
daweroirl
daweroirl  •  19 Iulie 2015, 17:15
Postat de saviola2_8 pe 19 Iulie 2015, 16:53

nu tre` sa copiez nimic, probabil glumeste, de 4 ani tot spera si ei sa obtina o victorie cu noi, stii cum fac, zic o data incearca si ei sa se incurajeze, mai zic de doua tot nu iese, zic de 10 ori de 20 de ori, pana la urma o nimeresc si o sa ne rada in barba, la modu` v-am zis noi ca va batem` nu conteaza ca asta se va intampla dupa vreo 20 30 de meciuri:)

te-ai incurcat ,in conversatie ,cu cine nu trebuia ,asa-mi pierdeam si eu duminicile p-aci cu omu in cauza dar nu ai sanse de intelegere cu el ,uneori ma intreb : e turc sau oltean !?:))

xftw
xftw  •  19 Iulie 2015, 16:59
Postat de randoom_._ pe 19 Iulie 2015, 14:06

???? pai,pe tamas chiar il cunoaste. plus ca nu poti sa il contrazici cu nimica pe cornle vinu cand vine vorba de alcoolici. dar da,cornel vinu este simbolul slugarniciei,un om fara coloana care se vinde unui fomist ca negoitza. duckadam macar este demn si nu este simbolul suprem al stelei. dar la voi cornel dinu chiar ii simbolul suprem. duckadam ia zece mii de euro. cornel vinu abia ia 2500 de euro si si aia dupa ce s-a umilit in ultimul hal in fatza lui negoitza,unu care a distrus dinamo si l-a baga in insolventa.

Duckadam este demn? Este trompeta lui Jiji,ce doreste Jiji sa ajunga in presa,aia declara "eroul de la Sevilla". Mare jucator,urias chiar,un om mic,foarte mic.

saviola2_8
saviola2_8  •  19 Iulie 2015, 16:53
Postat de daweroirl pe 19 Iulie 2015, 16:46

sa nu uiti sa copiezi asta cu echipa de mijlocul clasamentului ,sa le-o aratam dupa *** !:))

nu tre` sa copiez nimic, probabil glumeste, de 4 ani tot spera si ei sa obtina o victorie cu noi, stii cum fac, zic o data incearca si ei sa se incurajeze, mai zic de doua tot nu iese, zic de 10 ori de 20 de ori, pana la urma o nimeresc si o sa ne rada in barba, la modu` v-am zis noi ca va batem` nu conteaza ca asta se va intampla dupa vreo 20 30 de meciuri:)

Vezi toate comentariile (80)
Comentează