FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu l-a ironizat ieri pe George Copos:

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Cornel Dinu l-a ironizat ieri pe George Copos, dupa ce patronul Rapidului a declarat ca va asista la partida din Supercupa din rindul fanilor. Razboiul psihologic dintre Dinamo si Rapid si-a derulat ieri un nou episod. Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a ironizat in repetate rinduri pe patronul Rapidului, George Copos.

Fosta mare glorie dinamovista a comentat acid decizia lui Copos de a urmari partida din aceasta seara din galeria Rapidului. "George a stat o lunga perioada a tineretii sale zbuciumate in mijlocul demonstrantilor, deci prima dragoste nu se uita, desi datele s-au schimbat foarte mult. Este un oportunism, un populism care nu au nimic in comun cu ziua de azi. Sper sa fie o dragoste cimentata de traditia Rapidului de mici cafenele, circiumi, borduri si fel de fel de interjectii onomatopeice sau cuvinte din lexicul mai putin cultivat al limbii romane pentru ca, in ultimul timp, s-a dovedit ca suporterii din galeria Rapidului il iubesc foarte mult. Ii urez o armura precum a ducelui de Orange", s-a amuzat Dinu.

Apoi, a continuat sa-l ironizeze pe patronul Rapidului. "Domnul Copos are tot respectul nostru, mai ales ca declaratiile pe care le-a facut de-a lungul timpului dovedesc moda anilor '70 sau chiar '60, care presupunea ca atunci cind se cobora de la munte spre centru, omul trebuie sa-si schimbe numele din Capos in Copos. Acest lucru il caracterizeaza pe domnul Copos, de altfel un partener simpatic", a incheiat Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează