FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

VIDEO Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Marius Șumudică, în stânga, și Cornel Dinu, în dreapta
Marius Șumudică, în stânga, și Cornel Dinu, în dreapta

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 08:00 / Actualizat vineri, 11 august 2023 09:53

Cornel Dinu (75 de ani), de 6 ori campion al României alături de Dinamo ca jucător, nu l-a menajat deloc pe Marius Șumudică (52) în intervenția pe care a avut-o seara trecută la GSP Live.

Imediat după meciurile echipelor românești din Conference League, Cornel Dinu a intrat în direct la GSP Live. Prima țintă a legendarului dinamovist a fost Marius Șumudică, aflat în acele clipe în studioul DigiSport.

Nume nou la FCSB după „dubla” cu Nordsjaelland: „Gata, intră cu Iașiul!”
FCSB
Nume nou la FCSB după „dubla” cu Nordsjaelland: „Gata, intră cu Iașiul!”

Dinu s-a referit la mesajele publice pe care Șumudică le-a trimis în ultima vreme. Ignorat de conducătorii Rapidului, echipă la care s-a autopropus, acesta susține că are oferte din Superligă, dar nu se grăbește să accepte. Șumi s-a arătat disponibil să preia una dintre celelalte echipe cu pretenții, deși toate au antrenor.

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Marius Șumudică

„Ce să fac? Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal... «Șoșodică» ăsta, sau cum îl cheamă. Un băiat foarte reușit.

Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii. Dar este expert! Pentru că noi promovăm în România de foarte mult timp, în toate domeniile, fel de fel de personaje și persoane care, din păcate, nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce spun și ce știu, dar mai ales prin ceea ce fac.

Au niște «surle» din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătare.

Numai la noi în țară și poate în Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje educative niște personaje sau persoane care, din păcate, sunt nefaste și nu aduc nimic bun educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație”, a afirmat Dinu la GSP Live.

Șumudică este liber de contract de o lună și jumătate, după ce saudiții de la Al Raed l-au dat afară.

CV Cornel Dinu:

  • 6 titluri de campion a cucerit Mister ca jucător: 1970-1971, '72-'73, '74-'75, '76-'77, '81-'82 și '82-'83. Plus două Cupe ale României, '67-'68 și '81-'82
  • 3 trofee de "Fotbalistul anului" în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor a obținut Dinu: 1970, 1972, 1974
  • 454 de meciuri și 53 de goluri are Procurorul ca jucător în prima divizie
  • 67 de selecții a strâns Dinu la prima reprezentativă, pentru care a marcat de 3 ori
  • 33 de meciuri a disputat Mister în cupele europene. A înscris 3 goluri
  • 5 trofee a cucerit antrenorul Cornel Dinu, toate cu Dinamo: două titluri de campion (2000, 2002) și trei Cupe ale României (2000, 2001, 2003)

Citește și:

Gigi Becali a intrat imediat după meci și a distrus 4 jucători: „Zici că e de pe altă planetă!” + „Cum să-i bați? Pasează ca Barcelona”

Charalambous, iritat de o întrebare primită în conferință: „Mă întrebați de fiecare dată? O fac pentru că așa vreau!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
vraca56
vraca56  •  12 August 2023, 12:14

scuturat dinu de care am tot scris nu mai ramine nimic. prostul moare dar prostia nu. spunea cineva ca ... da are dreptate doar cind nu merita sa te cerți cu un prost pe terenul lui. ssumuidca este și el om cu bune cu rele dar nu a trădat nu a jucat la doua capete ca acest Cornel. mi-ar fi Rușine de newrusinea lui sa critice sa între în materia unui om fie el și sumudica. nea Cornele te întreb din nou te-ai dus pe la cimitirul eroilor sa pui și tu o floare pentru copii care mureau cu buna știință din tagma voastră de securiști notorii? sa trăiască Nina Iliescu și Borcea sau Postelnicu momenumentul de prostie al cărui tablou cred ca îl ai în caș pe pereți. dar vor scapă romanii și de tine... te-am crezut totuși un om cu bun simt un om mai generos. citește-l pe Steinhardt și învață... ce înseamnă " dăruind vei dobândi." pina atunci mă întorc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  12 August 2023, 00:16

La toți le dispare tupeul când apare Dinu.N-ai cum sa te contrezi cu el pt ca pierzi cu 5-0 și devii "celebrul mop" cu care a spălat Nea Cornel pe jos vreo 2 ore...:)

vio9o301960
vio9o301960  •  11 August 2023, 22:58

Dinu ramane Dinu! Sumudica nu are ce cauta pe langa el! E o mare mica diferenta, de stil, de cultura si de altele!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close