FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu, mesaj în versuri pentru Gigi Becali: "Mimaţi respectul pentru cele sfinte, dar vindeţi şi pământuri şi morminte"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 17:00

După ce l-a criticat de mai multe ori pe Gigi Becali, Cornel Dinu a dezvăluit la TV TelekomSport că a primit mai multe mesaje de la patronul FCSB și i-a răspuns acestuia în versuri.

"Am primit nişte telefoane dimineaţă de la Gigi cu fel de fel de discuţii. Am vreo patru sau cinci mesaje de încurajare, că eu trebuie să fiu sacrificat. Nu trebuie să fie sacrificat nimeni.

Vreau să închei cu un vers din Adrian Păunescu, care se potriveşte foarte bine, cred eu:

«Aţi pus nenorocita voastră labă
Pe-această tristă ţară basarabă
Şi vreţi cu ameninţarea şi cu biciul
S-o faceţi curva voastră de serviciu.
Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
dar vindeţi şi pământuri, şi morminte!»
"

Citește și: Uluit de ce se întâmplă la FCSB, Cornel Dinu îl laudă pe Luțu: "E singurul care știe fotbal și ar putea face ceva acolo"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
676816162445517
Emanuel Tiharau  •  31 Octombrie 2018, 09:49

Da e adevarat; orice polemica sau raspuns adresat acestui cioban, trista figura a actualitatii romanesti, este o coborare in sant o injosire; lasti-l in amarul lui de prost, *** si fariseu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei1337
andrei1337  •  30 Octombrie 2018, 18:36

Vă dați seama că dacă Dinu pățește ceva îl înjunghiem pe Gigi? Se lasă cu mandate de 25 de ani! Și vorbim foarte serios! O să îți vânăm fetele, soția, mama, o să te distrugem! Nu ai cum sa faci fata câinilor, cu toți banii tai, fariseule!!! Îți distrugem tot neamul daca te pui cu noi!!!

st.il.
st.il.  •  30 Octombrie 2018, 18:14

Domnule PROCUROR , cu tot respectul ce vi-l port , cum puteți polemiza cu NIMENI ?. Cum acceptați să dialogați cu un cvasi-necunoscător al sportului (și al multor altora) , fără să realizați că acest fapt vă descalifică !...Sunteți o personalitate , nu o persoană comună , ce naiba!...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează