FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

N-a scăpat niciunul! Jucătorii de la FCSB, criticați după înfrângerea cu Craiova: „Cu ei e un hohot de râs”

Andrei Miron // FOTO: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/ +8   FOTO
Andrei Miron // FOTO: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 10:37 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:01

Cornel Dinu a analizat victoria Craiovei cu FCSB, 2-1, și a comentat în termeni duri prestația unor jucători ai echipei lui Bogdan Vintilă.

Fostul antrenor și jucător al ui Dinamo s-a declarat nemulțumit de prestația lui Iulian Cristea și Andrei Miron și a criticat și evoluțiile vedetelor de la FCSB.

Cu Miron și Cristea în linia defensivă e un hohot de râs! Au fost aduși ca salvatori defensivi, dar pe timpul nostru nu cred că erau nici copii de mingi. Victoria Craiovei nu știu dacă este meritată. Craiova se întoarce la tradiția de altadată, are un entuziasm de joc incontestabil. 

A fost un joc deschis în ambele părți, cu o omogenitate mai mare pe care o are pe constructie Craiova și cu scăderile cu care ne-am obișnuit ale jucătorilor care astăzi sunt vânduți cu 15 milioane, mâine cu 10 milioane... Începând cu Dennis Man, trecând pe la Tănase și ajungând la Coman. Să nu mai spun de Moruțan. 

Când ai oscilatiile pe care le au Man, Tănase, Coman și Morutan... E interesant, e plăcut, dar ajunge!”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

FOTO. Imagini tari de la Craiova - FCSB

+4 FOTO

VIDEO. Document BOMBĂ la GSP Live: FCSB trebuia dezafiliată

Citește mai multe știri despre FCSB:

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

Atenție, începe calvarul! » Cum se simțeau jucătorii după un antrenament cu Neubert: „Oprește, mi-e rău, îmi vine să vomit!” + „În Anglia nu lucram nici la 80% din ce făceam cu Tommy la Steaua”

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2020, 12:41

"Daca toti au jucat 1 solist la pariuri cum sa nu dea cu Pumnul !"- acest mesaj e o parodie.

10aripa
10aripa  •  14 Iulie 2020, 12:05

fcsb= fc hohote de râs bucurești

Vezi toate comentariile (2)
Comentează