FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu: „Dinamo e stâna unde lupul Negoiță a făcut haos”

Cornel Dinu și Ionuț Negoiță, la o conferință de presă din urmă cu mai mulți ani
Cornel Dinu și Ionuț Negoiță, la o conferință de presă din urmă cu mai mulți ani

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 07:06

Cornel Dinu (71 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, îl consideră pe Ionuț Negoiță principalul vinovat pentru situația în care se află echipa din „Ștefan cel Mare”, aflată la un pas de colapsul financiar care să o îngenuncheze definitiv.

„Negoiță a dat un fel de ultimatum nord-coreean, a spus că nu mai investește. El a pus din buzunarul său 10 milioane, dar doar din transferurile jucătorilor a încasat 14. Nu mai zic din drepturile TV. 

Nu vreau să-i fac eu calculele, dar l-au făcut alții. În fiecare an s-a câștigat un milion și jumătate de euro. 

Dinamo este stâna la care nu se mai găsește brânză, unde lupul Negoiță a făcut haosul, dezordinea financiară. Această amenințare este obișnuința domnului Negoiță de a lua bani de la alții”, a declarat Cornel Dinu, la Realitatea Plus.

Dinamo are nevoie urgent de 180.000 de euro

Ionuț Negoiță a făcut un anunț apocaliptic vineri vizavi de soarta clubului Dinamo, în cazul în care nu se va găsi urgent suma de 180.000 de euro pentru obținerea licenței.

 "Nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu. Nu doar 51%, cât voiam inițial, ci tot cât mai am! Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Dacă nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!".

Decizie luată de oficialii LPF și de cluburile din Liga 1 » Când s-ar putea relua competiția internă

Citește și alte știri despre Dinamo:

De ce nu mai vor Cristi Borcea și Nicolae Badea să investească la Dinamo » Cosmin Moți a oferit răspunsul

EXCLUSIV Ultima șansă pentru Dinamo? Prima ofertă după anunțul făcut de Ionuț Negoiță: „Discuțiile se vor derula în liniște”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
2036290743290484
Ion Marin  •  15 Aprilie 2020, 21:20

S-a pierdut si se pierde foarte mult timp, nu s a facut nimic in aducerea unui atacant bun , vorba lui Nea Cornel Dinu , daca nu ne vom trezi la timp, si nu vom face ce trebuie la anul , vom juca in matineu.Singurii care pot impinge lucrurile inainte sunt suporterii, dar nici ei nu fac mare lucru , se dueleaza cu CLONA SI cu BECALI, in loc sa stranga bani , sa umble prin tara sa si faca organizatii care sa mearga pe la fiecare dinamovist , sunt atatia si cu bani care vor sa dea , dar nu i cauta nimeni.Se dueleaza cu Negoita , care a facut mult , dar din pacate nu a fost ajutat de nimeni , toti latra pe la colturi.Stadionul e al statului , putea si ar putea fi reconstruit , dar suporterii s au luat in colti cu Negoita, in loc sa mearga atunci cand earu la putere, la Udrea, la Dragnea , al caror pix ne a RAS, SI SA -I oblige sa dea un drept pe care il are si se cuvine clubului Dinamo, pentru gloria adusa acestei tari.Acum , mergeti la Orban si cereti ii sa se faca stadionul.Mergeti adunati bani si cumparati un atacant , ca altfel , in atac cu Moldoveanu , vom juca in B la anu.Faceti ceva pana nu e prea tarziu!De foarte multa vreme spun aceste lucruri , dar nu m a luat nimeni i seama.

2036290743290484
Ion Marin  •  15 Aprilie 2020, 21:18

Nu conteaza ce zice nea Cornel , Dinamo trebuie sa mearga inainte pe acest drum , CHIAR DACA PENTRU UNII INSEMNA CESETORIE ,PENTRU NOI NU.Ii rugam pe toti cei carora le curge sange alb rosu prin vene si s au alimentat din spiritul lui DINAMO , sa doneze fiecare ce poate din ce are pentru acest club care ne a facut de atatea ori fericiti.Dinamo e in moarte clinica si are nevoie de sangele fiecarui donator DINAMOVIST, fie ca il chema A,Nastase ,C.Dinu , M.Lucescu etc. dati fratilor , nu va fie rusine. RUSINE ESTE SA NU DAI , ADICA SA INTORCI SPATELE clubului care te facut fericit de atatea ori.E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga

117180969237501
Alexandru Tomescu  •  14 Aprilie 2020, 20:21

Ce branza i nea Goita?In nici un caz buna.Dupa parerea mea este de-aia puturoasa,mucegaita in subsolurile secu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează