FOTBAL  »  LIGA 1  »  DECLARAŢII

Cornel Dinu, necruțător cu un jucător al Stelei și unul al lui Dinamo: "Eu am făcut asta abia după cinci ani"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 12:33

Fostul mare jucător dinamovist Cornel Dinu (68 ani) e mirat de faptul că Denis Alibec și Dan Nistor au devenit căpitani într-un timp atât de scurt de la venirile lor la Steaua, respectiv Dinamo. 

"Nu mă miră faptul că Alibec este căpitan la Steaua. Așa ne-am trezit și la Dinamo, cu Nistor căpitan la două zile după ce a venit.

Eu am devenit căpitan la Dinamo după cinci ani și la națională după vreo patru ani", a spus Cornel Dinu, la TV Dolce Sport.

Dan Nistor a venit la Dinamo toamna trecută, fiind numit căpitan de Andone chiar din primele meciuri.

Acesta a fost în mijlocul unui scandal, după ce în partida dintre Gaz Metan și Dinamo din 5 decembrie, încheiată 4-0 pentru medieșeni, Dan Nistor a fost surprins în timp ce își băga banderola de căpitan în șort. (DETALII, AICI)

La fel ca Nistor, Alibec a primit banderola de căpitan la Steaua la abia al treilea meci în tricoul roș-albaștrilor.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  21 Februarie 2017, 17:03

Comparația nu merge pentru ca atunci nu exista aceeași circulație a jucătorilor...acum e un lucru normal..probabil Dinu ar fi fost căpitan înainte de a ajunge in groapa

agentul0007
agentul0007  •  21 Februarie 2017, 13:59
Postat de risc_mix pe 21 Februarie 2017, 13:51

Pai nu prea merge comparatia,cu toata dragostea.Atunci tu aveai inca vreo 7-8 inaintea ta,d'aia ai asteptat atata.Cum puteai tu sa fii capitanul lui Nunweiller,Fratila,Varga,Lucescu,Parcalab,C.Popa,Dumitrache,etc

Da asa este ,dar nici la cateva zile sa il pui capitan . cum crezi ca se simt si ce zic jucatorii mai vechi care au jucat poate bine si unii au fost capitani cand vine el si incepe sa le dea sfaturi si sa faca pe seful in vestiar si pe teren ?

agentul0007
agentul0007  •  21 Februarie 2017, 13:53

Nu cred ca este normal ca un jucator venit de cateva zile sa si devina capitan ,chiar daca este bun . este posibil sa creezi discutii in vestiar intre jucatori si sa pierzi vestiarul .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează