FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Cornel Dinu nu a iertat pe nimeni: „Gloabe aduse pe comisioane! M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei”

Dinamo are trei înfrângeri cu Mihalcea pe bancă +22   FOTO
Dinamo are trei înfrângeri cu Mihalcea pe bancă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 09:57 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 10:37

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a comentat în termeni duri situația de la clubul alb-roșu. 

„Procurorul” i-a criticat pe Negoiță și pe cei din conducere, dar și pe jucători, spunând că aceștia nu merită să joace pentru Dinamo. 

„Mai este ceva de spus? Divizia B… Am dat câinii afară din casă. M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua. Mizeria din afară a pătruns și la Dinamo și a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc și au decis soarta echipei în ultimii șapte ani. Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță. Numai anul ăsta au fost patru”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Fanatik. 

Cornel Dinu: „Cel mai slab mijloc din istorie! Echipa e făcută de impresari”

Fostul antrenor al lui Dinamo i-a criticat și pe jucători, cu excepția lui Ante Puljic, și a avut și un mesaj dur pentru conducători. 

„La Dinamo este un singur jucător care se apropie, cât de cât de pretențiile tradiției lui Dinamo, Ante Puljic. La cum arată, Dinamo n-are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și retrogradată nu o mai ia nimeni. Păi cu ce au acolo... Popescu, Mrzljak, Filip, Skovajsa, Răuță, Sin, Popa. E dezastru! Ei n-au nicio legătură cu fotbalul. Popa care nici viteză, nici tehnică! Nu are față de Dinamo nici ras, tuns și frezat. Iar ce a făcut Filip n-are nicio legătură cu fotbalul. 

Dinamo la ora actuală, cu Mrzljak, Filip, Răuță, are cel mai slab mijloc din istoria clubului Răuță ăsta ce-a făcut la gol? Copilul ăla, Ion Gheorghe, a trecut de el ca pe bulevard. Nici să-l faulteze nu a fost în stare. Și Ion Gheorghe este crescut de Dinamo și n-a avut loc. 

Mai are Dinamo destui tineri care n-au avut loc de marile gloabe aduse pe comisioane mari și acum copiii lui Dinamo fac față fără probleme la alte echipe. Echipa e făcută de gustul impresarilor, doar pentru comisioane. Băieții din biroul ăla de scouting n-au nicio treabă cu fotbalul de performanță”, a adăugat „Mister”. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Voluntari 

+18 FOTO

VIDEO. Florentin Petre: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cum și-a bătut Dinamo joc de fotbalistul care a răpus-o: „A fost ETICHETAT, cei din club au spus că e un copil fără valoare”

Așa arată durerea la Dinamo! Fotoreporterul GSP a surprins un cadru tulburător: Mihali privește în lacrimi dezastrul „câinilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
demolarii
demolarii  •  29 Iunie 2020, 12:56

E ciudat cum Dinamo , a plecat de pe penultimul loc, a ajuns sa-i fie la indemana accesul în play-off, pentru ca apoi să aibă o cădere de asemenea anvergură. E clar ca deciziile luate de asa -zisul management: hotărârea de vanzare, crearea unor situații conflictuale interne intre persoane din management. Aproape aceași jucători au jucat pentru play-off. Cum? Dar poate ca o gura de aer de ligă B , cuplată de găsirea unui management viabil, care sa curete de capuse financiare și sportive clubul e benefică....

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  29 Iunie 2020, 12:40

DEMISIA !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU 1 din 5 !!! balanescu , danciulescu , trandafir DEMISIA !!! perovic , popa , montini , fabbrini , rauta , i.filip , mrzljak , kilyen , kostrna , skovajsa , r.grigore , m.popescu drum bun cale batuta ............. !!!

kamouniyak
kamouniyak  •  29 Iunie 2020, 12:28
Postat de catalin.fcdb pe 29 Iunie 2020, 11:23

Astea sunt blestemele lui rednic, ca v ați bătut joc de el, nu era bun sa va aducă jucatori super buni liberi de contract, acum spălați va cu jucatori aduși de prunea și balanescu ca sin, Răută, Filip și alți paraleli. Dinamo a făcut performanța pe timpuri cu jucatori din propria pepiniera , ca florentin petre, mitea,ZICU,Ștefan Radu,Tararache,Alexe , lupescu. Aici ii dau dreptate butonului de chirila, sincer l as pune șef al centroului de Scouting din academia clubului, are ochi alături de rednic ar face echipa buna cu juniorii

Acum sa fiu cinstit, dintre aia enumerati, Filip a fost adus de Rednic. Dar sunt de acord ca omul a adus jucatori milt mai buni si mai tineri decat Prunea si Neagoe. Fratii aia marocani aveau 23 si 21 de ani,nu jucasera cine stie ce, dar poate trebuia sa se aiba rabdare,aveau potential de vabzare. Nu degeaba unul din ei (Nabil Jaadi) fusese la Juventus la 19 ani. Dar da..cei adusi de Prunea-Neagoe au fost groaznici: Gabriel Moura, Bejan, Mrzjlak, Kevin Bru, iar fundasii laterali adusi de Uhrin nu au demonstrat nici ei. Iar lui Popa nu stiu de ce i s-au mai dat sanse cand il vedeau ce fizic are. Prunea si Neagoe au decis ca e bun. Nu deeaba le-a zis Rednic ca pana si grecul Papazoglou era mai bun ca el. Rednic luase echipa in plin campionat si a transferat ce jucatori liberi erau sa faca un lot. A pastrat si nivelul salarial (fara Teddy Mezague si Gomelt cu cate 15.000 pe luna) si ar fi castigat si play-out-ul daca in ultimele 3 etape nu le dadea liber tuturor stranierilor ca nu ii spusese nimeni din club ca va fi data afara daca nu termina pe primul loc. Pe Puljic, Palic, Gnohere, Essombe, Ze Kalanga dau pe tinerii Colins Fai, Costache sau Nedelcearu tot Rednic i-a promovat de au fost vanduti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează