FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Cornel Dinu: "Nu sînt de acord cu această defilare în cătuşe, este doar o încercare de impresionare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2009 00:00

Administorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, crede că reţinuţii de astăzi în cazul de corupţie din arbitraj, Sorin Corpodean, Marcel Lică şi Marcel Savaniu, nu ar trebui să fie încătuşaţi:

"Nu sînt de acord cu defilarea aceasta cu cătuşe la mîini, cîtă vreme este vorba de o reţinere pe 24 de ore, nu de o sentinţă. La noi se petrece ca o emfaza, o încercare de impresionare.

Se dovedeşte încă o dată că natura noastră umană este în continuare slabă în faţa greutăţilor. Din 1991, cînd am participat la o ultimă arestare de arbitri şi de conducători pentru că s-a arătat pisica, iată că este a doua acţiune de acest gen.

Sigur că nu există fum fără foc. Realitatea este crudă, dureroasă. Aşteptăm ca justiţia să se pronunţe",
a spus Dinu la Antena 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
 •  22 Aprilie 2009, 23:04

Taci Dinule cá te cunoastem bine.Mai bine Taci!!!

 •  22 Aprilie 2009, 22:42

la cat rau a facut fotbalului romanesc:boc,dobrin,euro84 dinu merita inchisoare pe viata si asta cu noroc s-a desfiintat pedeapsa cu moartea

 •  22 Aprilie 2009, 22:28

arbitrajele partinitoare au fost si vor ramine mai departe si se practica peste tot in lume , si la orce nivel,sigur ca bani sint tentanti,si oameni mai risca,dar atunci sa-l arestezi cind l-ai prins asupra faptei,afaceri se fac si in alte domeni.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează