FOTBAL  »  Superliga  »  DINU DESPRE DECIZIA LUI VAMĂ

Cornel Dinu oferă 3 argumente care l-au făcut pe Dinu Gheorghe să-l refuze pe Gigi Becali

Cornel Dinu crede că
Cornel Dinu crede că "Vamă" a procedat corect refuzîndu-l pe Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 20:32

Cornel Dinu e unul dintre oamenii din fotbal care a ironizat cel mai acid uşurinţa cu care CFR Cluj a îmvins pe Oţelul, 2-0. Oficialul dinamovist a comentat şi declaraţiile lui Paszkany, care cere presei să facă denunţ penal pentru a se dovedi incorectitudinea partidei. "Procuroru" consideră că Dinu Gheorghe a procedat corect refuzînd oferta din partea Stelei

"Declaraţiile lui Paszkany sînt fireşti, fac parte dintr-o abilitate. Cazurile de acest fel se tergiversează, domnul Paszkany probabil că are şi o anumită trecere.

Probabil că acolo e şi un patriotism local şi s-a trecut cu vederea mai uşor. Pînă acum zicea că e nemulţumit de jocul echipei, aşa că poziţia de lider suscită o suspiciune", a declarat Cornel Dinu la emisiunea Contraatac, pe GSP TV, moderată de Dan Udrea.

Administratorul delegat al lui Dinamo e convins că Dinu Gheorghe a fost inspirat cînd a decis să nu accepte oferta lui Gigi Becali:

"Dinu Gheorghe e un manager care are calităţi incontestabile, eu cred că a gîndit realist. El are sentimente pentru Dinamo, o prietenie cu Răzvan Lucescu, o relaţie şi de afaceri cu George Copos".

Paszkany cere presei să facă denunţ penal: "Sesizaţi organele statului dacă a fost blat"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
ullises
ullises  •  29 Martie 2012, 12:52
Postat de dtdr pe 29 Martie 2012, 01:20

Dinu-i un " mare "filosof. La dat din gura-i super. Cu munca sta el cam rau. Unul priceput ca el ( daca ar fi adevarat ) trebuia sa faca din catzelusi niste dulai care sa se bata cu echipe din lumea mare a fotbalului. Ei raman la nivelul lor ( 17 nentorii, etc ), pana v-a invia SECURITATEA, ca numai asa au fost tari . CU POVESTI NU SE POATE !

pana v-a invia SECURITATEA, ca numai asa au fost tari . CU POVESTI NU SE POATE ! ....ba , toate ciorile din lume sunt agramate ?????????

liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  29 Martie 2012, 07:53
Postat de valle68 pe 28 Martie 2012, 22:41

la degetul lui DINU,prea mult e un paduche mort de foame ce traieste din ajutor de boschetar.

este usor sa ironizezi un om bolnav pe internat nu? mai greu este sa iti dai seama cat de penibil esti si ce inseamna sa ai bunul simti de a evita articolele despre oamenii care nu iti plac...

labish
labish  •  29 Martie 2012, 05:28

Dinu la batrinete s-a mai cizelat un pic si eu unul zic ca are dreptate. Vama nu e om de manipulat de un analfabet ca Jiji si l-a refuzat la modul diplomat vom vedea,mai discutam nu in stilul lui Becali Ion ca Giovani e colectionat care ar fi spus ca la tribunal bai eu sint Sfintul Pafnutie si nu aveti dreptul sa ma bagati la mititica ca va dau in git. Cind eu vindeam belete la Patria si eram pe metereze voi va jucati cu ea in tarina asa ca Vama baiat citit si pus pe facute bani a dat mingea in offside. Ca unii s-au dat cu secu pe vremea lui ceasca e normal sa tina de scaun ce alta varianta ar fi avut? Pensie de procuror dar soarta a fost rea cu familia Dinu.Mitica la brutarie sa spele pe jo

Vezi toate comentariile (13)
Comentează