FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, plan revoluționar: „Reorganizăm Dinamo pe modelul Bayern Munchen” » „Mister” anunță intrarea într-o nouă eră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 19:45

Cornel Dinu, 71 de ani, unul dintre pionii asociației „Dinamoviști pentru Dinamo”, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, planurile grupării care intenționează să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

„Dacă vom reuşi să luăm pachetul majoritar de acţiuni, şi am avut foarte multe discuţii cu companii foarte mari în ultimii doi ani, putem să cedăm o parte din acţiuni unor societăţi care au interesul să îşi promoveze afacerea dar şi să câştige oarece bani. 

Am ales ca model Bayern Munchen, unde 75% din acţiunile clubului sunt deţinute de aceşti socios. Negocierile sunt extrem de avansate. Dacă oamenii vor marşa la acest proiect este iminentă semnarea unui contract cu domnul Negoiţă. Pachetul pe care îl vizăm este de 92%. 

Interesul este să ajutăm Dinamo şi am găsit această formă. Noi nu vrem decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Trebuie să venim mai mulţi, trebuie să existe mai multe forme de finanţare care să ne ducă la un buget cu care într-adevăr să intrăm în Europa. Noi suntem un ONG bine intenţionat”, a declarat Cornel Dinu, în cadrul conferinței de presă de astăzi. 

50 de cotizații plătite în prima oră

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, societatea care-și propune să conducă Dinamo pe model „socios”, a susținut azi o conferință de presă la care au participat Cornel Dinu și Răzvan Oprea, doi dintre inițiatorii proiectului.  

Actorul Răzvan Oprea a anunțat că, în prima oră de la lansarea platformei online de cotizații, 50 de suporteri au achitat deja suma de 400 de lei, suma standard pe care fanii trebuie s-o achite. Detalii, AICI!

Vezi și: 

A început mobilizarea! Ce au făcut fanii dinamoviști, imediat după lansarea programului socios „Dinamoviști pentru Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
3182813495068339
Valentin Catalin Papa  •  10 Noiembrie 2019, 07:36

No să meargă pt că lumea nu are încredere iar bani de ordinul milioanelor cine are romani au salarii mici nu-și permit mai degrabă să fie cotată la bursa și suporteri să cumpere acțiuni, să fie o transparență totală, cu cât Dinamo merge mai bine creste și acțiunea, dar poate avea și o cădere drastica, dar cu o echipă de brokeri adevărați profesionisti sar cistiga bani frumoși pt a investi în echipa

danirovl
danirovl  •  07 Noiembrie 2019, 13:22

Nu va merge nici varianta asta, nici aia cu bursa! Nu are nimeni încredere sa cotizeze ...cine va administra banii ?...actorul ăla și dumneata?! Hai sa fim serioși!

282695555608300
Iliescu Gabriel  •  07 Noiembrie 2019, 11:37

Nea Cornel haideți odată sa vedem Dinamo acolo unde ii este locul. Așteptăm de prea mult timp performanta asa cum ne-ați obișnuit dvs și ceilalți Dinamovisti adevărați. Ceea ce vedem acum este o mare păcăleală...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează