FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // A început mobilizarea! Ce au făcut fanii dinamoviști, imediat după lansarea programului socios „Dinamoviști pentru Dinamo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 18:56

Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo”, societatea care-și propune să conducă Dinamo pe model „socios”, a susținut azi o conferință de presă la care au participat Cornel Dinu și Răzvan Oprea, doi dintre inițiatorii proiectului.  

Actorul Răzvan Oprea a anunțat că, în prima oră de la lansarea platformei online de cotizații, 50 de suporteri au achitat deja suma de 400 de lei, suma standard pe care fanii trebuie s-o achite. 

„Noi am dat drumul site-ului şi într-o oră, de când am dat drumul, au plătit 50 de oameni cotizaţiile astea. Deci, cam unul pe minut”, a declarat Răzvan Oprea, potrivit TV Telekom Sport. 

„Suntem vreo 7-8 care au venit aici şi care nu vor decât binele lui Dinamo. Această societate nu va conduce Dinamo. Chiar acum o oră, înainte să vin aici, am vorbit cu prietenul meu Mircea Lucescu şi mi-a spus: «Cornele, sunt alături de voi, daţi-i drumul la treabă!» Este oricând binevenit alături de Dinamo prin competenţa lui fotbalistică incontestabilă” - Cornel Dinu 

Vezi și: 

DINAMO // Florin Răducioiu: „La ce a spus Negoiță, mă tem că va fi un dezastru la toate nivelurile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
jony1973
jony1973  •  09 Noiembrie 2019, 07:17
Postat de ovidiu.blatistu pe 07 Noiembrie 2019, 06:22

Ce te face sa crezi ca sunt dinamoviști?... măcar in presa de câte ori i-ai auzit susținând cauza dinamovistă? ... Țiriac e cu halep iar lucescu cu clonele rapidiste și fcsb ... alta clona...

Lucescu Mircea nu tine degeaba cu clona FCSB. El chiar crede ca este Steaua, in copilarie fiind stelist infocat. Inainte de a veni la Dinamo in anii 80, el dorea sa antreneze Steaua si fiind refuzat de Valentin Ceausescu a ajuns la Dinamo. Acum ar veni sa mai ciguleasca ceva bani, nu sa ajute echipa.

ovidiu.blatistu
ovidiu.blatistu  •  07 Noiembrie 2019, 06:22
Postat de L Petru Balint pe 06 Noiembrie 2019, 20:48

Suntem satui de acesti dinamovisti plini de bani Lucescu si Tiriac.Ar fi cei mai tari ,ca Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare dar astia au impresia ca traiesc la nesfarsit.Este dureros ca nu stiu esenta vietii: sa imparti bucuria cu altii si sa oferi fericire.Banii se uita dar ce oferi tu niciodata.ROMANUL TOT ROMAN RAMANE.

Ce te face sa crezi ca sunt dinamoviști?... măcar in presa de câte ori i-ai auzit susținând cauza dinamovistă? ... Țiriac e cu halep iar lucescu cu clonele rapidiste și fcsb ... alta clona...

125360792042775
Bimbo De Luka  •  06 Noiembrie 2019, 20:50
Postat de cornelconasu pe 06 Noiembrie 2019, 20:13

”Alături de voi ”....e ceva relativ , dinamoviștii vor o implicare concretă a lui Mircea Lucescu, care ar putea investi salariul luat pe 3 luni la Sahtior să salveze această echipă !!!

Din pacate Lucescu uita de unde a plecat!!A ajuns la acest nivel si datorita clubului Dinamo!!!La banii lui o suma modica de 10 000 euro era ca ptr noi muritorii bani de seminte!!!Acum isi arat adevarata fata acesi zisi dinamovisti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează