FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu revine în iarbă! Va fi consilierul lui Ciobotariu

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 13 iunie 2011 14:27

Cornel Dinu va fi consilierul noului antrenor al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu. Mister a fost prezent astăzi la reunirea "cîinilor" şi a participat la discuţiile pe care noul tehnician le-a avut cu jucătorii săi. Fostul mare fotbalist va ocupa încontinuare şi funcţia de administrator delegat, însă de acum el va avea puteri sporite la nivelul băncii tehnice, urmînd să-l ajute cu sfaturi şi idei pe Liviu Ciobotariu.

Prezenţa legendei dinamoviste la antrenamentele echipei este facultativă, Mister urmînd să asiste la şedinţele de pregătire doar atunci cînd sănătatea i-o va permite. Dinu, 62 de ani, a avut probleme de sănătate în ultima perioadă, el fiind internat în spital chiar şi săptămîna trecută.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
efotograf
efotograf  •  13 Iunie 2011, 15:48

VAi mama ei de echipa dacavine iar Dinu! Cornel vine din alt film, unul despre BUerebista. Pacat de Dinamo!

qfactorreyrey
qfactorreyrey  •  13 Iunie 2011, 15:23

Credca nea Cornel trebuie scos in lume dar Dinamo trebuia sa fie acum in reconstructie incepand cu episodul Nijmegen.Trebuia eliminata din uefa si retogradata casase faca ceva cu aceasta generatie a lui GaneaLiviu. Rezultate imediate pe rabdarea suporterilor si a lui neaANDO nu o sa aiba alde Borcea niciodata si pe deasupra si fara bani. Vinde pe torje pe alexe platiti la stat ce aveti si uitati de europa. Pacat de cativa copii care se pierd in groapa si pacat si de noi suporterii! Bine ca nu ne mai pregatim de Liga Campionilor! O sa ajungem ca Nationala! In urna in care se amesteca alde Dacia Chisinau. Trisati fotbalul si fotbalistii dinamovisti D-lor conducatori,investitori,profit

aldo_m
aldo_m  •  13 Iunie 2011, 13:31

COPOS E MAI BOGAT SI MAI DESTEPT DECAT BORCEA SI BADEA ,culmea copos considerat cel mai zgarcit om din liga unu a FACUT TRANSFRURI BUNE SI A PUS SI ANTRENOR la noi amaratii CARE SE CRED CU BANI VAI MAMA LOR

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close