FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Cornel Dinu se ia de Dan Petrescu: "Nu a știut să folosească arma asta" » Laude pentru un jucător: "Îi scoți tricoul și-l duci la Mamaia la culturism"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 08:56

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, l-a criticat pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, pentru tactica din meciul cu FCSB, 1-1, și l-a lăudat pe Ciprian Deac.

"Arma pe care Dan Petrescu nu a ştiut să o folosească e mobilitatea. Deac a fost de nerecunoscut ca joc. El ar fi putut face diferenţa, să facă un 4 contra 3 la mijloc. Asta contează imens. Nu întâmplător Guardiola l-a adus în mijlocul terenului pe Messi. Şi Deac a făcut câteva lucruri bune cât timp a stat mai retras, iar Omrani şi Ţucudean au jucat în atac.

Deac a fost izolat în banda dreaptă. Este un jucător uluitor, care are nevoie de spaţiu și care trebuie să joace în faţa celor trei mijlocaşi ca un deschizător de culoare. Dar când îl pui în bandă, să fie static, este «mort». S-ar putea să fi fost şi o zi mai proastă a lui sau vreo cădere fizică.

El trebuie urmărit pentru că arată bine. Dacă-i scoţi tricoul ăla, te duci cu el la culturism la Mamaia. Că tot e desfrâul ăsta cu muşchii la vedere", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Mai 2018, 16:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  01 Mai 2018, 11:46

"Că tot e desfrâul ăsta cu muşchii la vedere"...TARE !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Mai 2018, 11:36
Postat de maxp pe 01 Mai 2018, 11:03

Deac a jucat absolut execrabil cu FCSB, mi se pare unul din cei mai supraevaluati jucatori din campionatul nostru, e practic laudat pe cifre, pe mine nu ma impresioneaza cu absolut nimic. Cam asta ar fi de zis de Deac. Dar in niciun caz nu as da vina pe el pentru egalul cu FCSB sau pentru primirea golului. O data ca deja se intampla a 4-a oara la rand ca CFR pateste aceeasi chestie, deja cred ca aici e vina lui Dan Petrescu fara doar si poate. Apoi bun, o fi pierdut mingea intr-un moment si loc prost, dar hai sa fim seriosi, n-a pierdut-o in postura de ultim aparator, continuarea catorva colegi de-ai sai a fost mult mai penibila. Unul din fundasi a alergat pe langa minge in loc sa o atace, portarul s-a culcat anticipat, dar inainte cu mult sa ajunga mingea la jucatorul advers (ceea ce n-am inteles absolut deloc)... Deac mi s-a parut cel mai putin penibil in acea faza. In rest, am destule argumente sa spun ca Deac ar putea face si tusa la CFR.

De acord. Deac e mult supraevaluat, iar Dan Petrescu e mult prea defensiv pentru a permite jucătorilor creativitate, dar și pentru a-și permite jucători cu creativitate. Costache, Ioniță, Păun( nu că ar fi mare lucru de capul lor acum, dar ca rezerve eterne nu se pot integra niciodată) sunt exilați pe bancă, Bursucul preferând muncitori fără imaginație, dar cu fizic, gen Deac. Uitându-mă la ce joacă acum Nistor, mă gândesc că ar fi fost vital în centrul liniei mediene clujene. Face pressing agresiv, își asumă ultima pasă, deseori filtrantă, trage la poartă cu ambele picioare. Dar Petrescu n-a știut, sau n-a vrut să-l valorifice.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează