FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu se ia de Gigi Becali: "Nu faci asta dacă ești om de fotbal" » Ce spune despre scandalul cu Alibec: "Nu-l ia nimeni când vede ce caracter are"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 14:04

Cornel Dinu a vorbit despre situația lui Denis Alibec, exclus din lotul FCSB din cauza ieșirii nervoase din finalul meciului cu FC Voluntari.

"Procurorul" este de părere că nu jucătorul este de vină, ci Gigi Becali, finanțatorul FCSB, care a decis să-l pună căpitan pe atacantul de 25 de ani, fără ca acesta să merite.

"Eu cred că e mai mult propagandistică amenda. Sunt multe rezerve în ceea ce priveşte comportamentul lui Alibec, dacă luăm în considerare şi evoluţia lui din ultimii ani. Trebuie să facem o diferenţă între cât e el de rău şi cât rău este în cei care n-au ştiut să-l educe.

E şi opera conducătorilor de la Steaua. Patronul a spus că a fost un idiot crezând că Alibec e jucător mare şi oferindu-i banderola. Lucrurile astea nu se fac dacă eşti om de fotbal. Ţi se dă doar dacă o meriţi.

Eu cred că în tot ce înseamnă comportamentul lui de la Steaua e opera conducătorilor, care l-au considerat peste noapte un jucător extraordinar, de neînlocuit, pe care se dau 10 milioane de euro. Nu dă nimeni suma asta după ce se interesează ce-i cu băiatul ăla, ce caracter are. În momentul ăla a murit tot", a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
1388167401303605
Fanel Varlan  •  17 Octombrie 2017, 21:07

Mare dreptate are nea Cornel

985779924765935
George Udrescu  •  17 Octombrie 2017, 20:36

Cine a dat gol? Știu ca a fost 1-0, dar nu mai știu cine a dat gol. La Juve, Zof

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Octombrie 2017, 18:50
Postat de chromophobia pe 17 Octombrie 2017, 15:44

Toti rad de acel Dinamo-Foresta -4-5.Daca ar mai fi 4-5 meciuri ca acela in 2-3 ani,Liga 1 ar fi mai vizionata,si poate nu numai la nivel national.

Voi dacă sunteți pe langă subiect și habarniști la capitolul fotbal nu mai comentați lucruri doar pentru că sunteți cuprinși de subiectivism bolnav ! Tot bateți campii cu acel meci pana se strică discul , dar știți voi gujbeilor infantili că Dinu e singurul antrenor roman care cu o echipă romanească(Oțelul) a batut....Juventusul ?! Nu știați, că dacă ați fi știut nu meditați în prostie ! ...Valabil pentru amandoi !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează