FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

Cornel Dinu, suspect de coronavirus: „Aștept o ambulanță. M-am consumat și cu Dinamo...”

Cornel Dinu este suspect de coronavirus (foto: GSP)
Cornel Dinu este suspect de coronavirus (foto: GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 22:58 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 23:24

Cornel Dinu, 72 de ani, unul dintre cele mai importante personaje din fotbalul românesc, este suspect de coronavirus.

„Nu sunt deloc bine, se pare că am coronavirus. Am gust, am miros, am și mâncat în seara asta ceva. Mi-era foame, ieri nu mâncasem nimic. Temperatură n-am. E o stare de ușoară greață, slăbiciune, durere de cap, ca la gripă. Imediat mă ia gâtul, că am amigdalele scoase. Sper că e o formă mai ușoară.

A venit Balaj la mine acum câteva ore. Mi-a făcut un test din acela rapid, cu exactitate 70%, arăta că am coronavirus. Cum o vrea Dumnezeu! Am vorbit și la DSP, o să trimită o ambulanță să-mi facă testul cu exactitate mare, PCR. Aștept o ambulanță acum”, a declarat Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu, suspect de coronavirus: „M-am consumat și cu Dinamo”

„Ieri, mi-a fost mai rău. De vreo săptămână mă încearcă această stare. Acum, să vedem ce zic rezultatele. De ieri, am frisoane. Acum, mă simt ceva mai bine, chiar dacă resimt o stare de slăbiciune. M-am consumat și cu Dinamo...”, a detaliat ulterior „Procurorul” pentru cititorii Gazetei.

Cornel Dinu, simbol al lui Dinamo

8 trofeea cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri (1971, 1973, 1975, 1977, 1982, 1983) şi două Cupe ale României (1968, 1982)

487 de partidea bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

5 trofeea câştigat Cornel Dinu din postura de antrenor al lui Dinamo, două titluri (2000, 2002) şi trei Cupe ale României (2000, 2001, 2002)

VIDEO. Cornel Dinu: „CFR a pemiat-o pe Dinamo la meciul cu Steaua”

Citește mai multe știri de actualitate:

Șefii lui CFR Cluj negociază ACUM venirea noului antrenor! Gazzetta dello Sport a făcut anunțul

Dezvăluiri neștiute din interiorul FRF, despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meciul cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2036290743290484
Ion Marin  •  03 Decembrie 2020, 18:04

Dragi Suporteri ai lui Dinamo, sunteti minunati, dar acum a venit vremea sa facem minuni.Va trebui sa intervenim din partea tuturor asociatiilor ale suporterilor si in primul rand al D.D.B , cu scrisori catre Guvern prin care sa i somam sa faca stadionul, la F.R.F si la Comisia Centrala a Arbitrilor , prin care sa cerem sa fiim arbitrati corect .Somat si acest presedinde de federatie , care anul trecut a vrut sa ne retrogradeze , iar arbitrii ne au mancat 12 puncte , ce ele eram in Play Off.Despre titlu nu vom putea vorbi decat atunci cand arbitrii ne vor arbitra corect , iarnoi vom avea banii de care avem nevoie ca sa ne finantam , iar din fotbalul romanesc , vor dispare cele doua muhaiele de carton , Becalu Gigi si Mimi Stoica ,iar la FRF , vor fi profesinisti si echidistanti ,.Ce poti sa spui despre un presedinte , despre un mascarici de la Botosani Eftimie si despre aia de la Cluj pe care i-am facut de 2 ori campioni , cand anul trecut , cu 5 meciuri nejucate si cu 12 puncte FURATE DE ARBITRI , au vrut sa ne trimita in Divizia B.Toata lumea a tacut , singurul care ne a aparat si si a spalat toate pactele trecutului fata de noi , a fost Ion Craciunescu.Daca vrem sa facem performante , nu trebuie sa mai repetam greselile de anul trecut.Ne trebuie in club un arbitru , fost mare arbitru care sa faca parte din conducerea tehnica a echipei si care sa stea pe banca langa antrenor si doctorul Batineanu (un mare om ,un mare caracter) si care sa atraga atentia arbitrilor cand grese

talpaiadului
talpaiadului  •  03 Decembrie 2020, 01:40

Multa sanatate, sa speram ca nu e Covid sau daca e va fi o forma usoara. "Am vorbit și la DSP, o să trimită o ambulanță să-mi facă testul cu exactitate mare, PCR." Daca nu mai au teste PCR, e bun si PSD, nu e cine stie ce diferenta :)

ertyuiop
ertyuiop  •  03 Decembrie 2020, 00:08

Sanatate!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează