FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, un nou derapaj în direct la TV: "E teroristul fotbalului! Ține mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 23:06

 Cornel Dinu i-a criticat în termeni duri pe dinamoviști după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-2, care i-a dus pe loc de baraj.

"Nu se poate așa ceva. E dramatic, e dureros. N-am anticipat că această cădere gravă. Dinamo mai are două jocuri, cu Călărași și Chiajna, unde nu va fi ușor.

Dorinel e antrenor, Niculescu e lunetist. Au fost greșeli mari! Botoșani s-a impus pe merit. Nu se poate să începi așa meciul. El nu a judecat posibilitățile reale ale jucătorilor.

E foarte rău cum a ajuns Dinamo. Iar ce începe prost se termină și mai prost. Contează calitatea oamenilor. El a început 4-2-3-1. A venit și Pandi (n.r. Basarab Panduru) cu falca în pământ pentru că nu înțelegea. 

Subotici ăsta e terorist, un terorist al fotbalului. Îi respect religia, dar când se roagă înainte de meci ține mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar

Niculescu să le facă rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
ray51
ray51  •  09 Octombrie 2018, 10:24

Cred ca "târnăcoape, sape, greble" ar trebui sa le dea Conducerea clubului si sa le faca salariile cat unor muncitori la santuri. Nu ?

pandemic
pandemic  •  09 Octombrie 2018, 10:22

"allahu akbar" inseamna "dumnezeu e mare" si este foarte comuna fraza in rugaciunile musulmanilor. e ca un fel de "doamne-ajuta" la noi. credeam ca un intelectual precum Dinu stie asta.

1039301932915056
Ion Breana  •  09 Octombrie 2018, 09:45

Are dreptate dar nu-l ascultă nimeni.E clar că la Dinamo nu se mai poate face performanță cu asemenea conducere .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează