FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

Managerul general al lui Sepsi pune presiune înainte de duelul cu Dinamo: „Sper să-i felicit după meci"

Dinamo și Sepsi se întâlnesc duminică, de la 17:00
Dinamo și Sepsi se întâlnesc duminică, de la 17:00

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 21:53 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 22:05

Delegarea lui Sebastian Colțescu la Dinamo - Sepsi îi pune în gardă pe covăsneni.

Cornel Sfaițer, managerul general al oaspeților de mâine, atrage atenția asupra arbitrului de mâine, care speră să aibă o prestație curată, fără dubii.

„Am văzut azi delegarea. Ne va arbitra Sebastian Colțescu la meciul cu Dinamo. Pot spune că-s surprins. Mai ales că istoricul nostru recent cu el nu e tocmai roz. Am însă mare încredere în Comisia Centrală. De asemenea, am încredere în Sebi. 

Sper să ducă meciul fără probleme. Iar mâine, după joc, cum am un drum lung până la Botoșani, sper sa nu stau pe telefoane pentru a discuta pe la TV sau prin ziare decizii controversate. Să vorbim despre fotbal, despre joc, nu decizii ale arbitrilor. Îmi doresc ca mâine să felicit întreaga brigadă a arbitrilor, pentru că mâna nu le-o pot strânge dată fiind situația de față cu pandemia (râde). Încă o dată, sper să fie totul bine și să avem parte de un meci bun, fără probleme", a zis Cornel Sfaițer, manager general Sepsi.

Colțescu, mai degrabă pe placul lui Dinamo

Recordul lui Sepsi în meciurile arbitrate de Sebastian Colțescu este unul îngrijorător. Covăsnenii au doar 2 victorii în cele 10 meciuri în care Colțescu a fost „central”. În 3 partide au remizat, iar în celelalte 5 s-au văzut învinși.

Mai mult, cu Colțescu la centru, Sepsi a fost zdrobită de Viitorul în noiembrie 2019, scor 1-4. La finalul acelei partide, Cornel Șfaițer a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului lui Colțescu. Sepsi a avut doi jucători eliminați, iar Viitorul a primit un penalty, Șfaițer caracterizând maniera de arbitraj ca fiind „de nota 2”.

De cealaltă parte, Dinamo a fost arbitrată de Colțescu de 33 de ori. „Câinii” au câștigat 18 astfel de partide, au remizat de 7 ori și au pierdut în 8 rânduri.

În acest sezon, roș-albii au fost „fluierați” de Colțescu în 3 partide:

  • CSM Poli Iasi-Dinamo 2-0, etapa 5, infrangere 
  • Dinamo-FC Voluntari 2-1, etapa 11, victorie 
  • CSM Poli Iasi-Dinamo 1-0, etapa 2 out, infrangere

În schimb, Sepsi a fost arbitrată de „centralul” oltean de 2 ori:

  • Chindia Targoviste-Sepsi OSK 0-0, etapa 9, remiza 
  • Viitorul-Sepsi OSK Sf. Gheorghe 4-1, etapa 17, infrangere

Match Preview. Dinamo - Sepsi. 21 iunie 2020

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Bornă unică atinsă de campioană » Dan Petrescu a utilizat 6 portari diferiți în acest sezon!

Absență de marcă înaintea partidei FCSB - Gaz Metan! N-a vrut să semneze declarația și nu a mai făcut parte din lot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gigi.comision
gigi.comision  •  21 Iunie 2020, 11:02
Postat de undergrant pe 21 Iunie 2020, 09:15

Hai Sepsi! Cu tot cu arbitrajul care le va fi favorabil pe față, echipa miliției e in degringolada, fără antrenor și infometata...

Băi, tara asta e plina de ticalosi! Indiferent de culoarea favorita! Dar parca visiniul putred, și ros-albastrul murdar, chiar sunt culorile *** fara rost si fara orizont!...Gata, scenariul este pregatit, daca bate Dinamo, a castigat cu arbitrul! Băi *** *** Viata reala e altfel!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

undergrant
undergrant  •  21 Iunie 2020, 09:15

Hai Sepsi! Cu tot cu arbitrajul care le va fi favorabil pe față, echipa miliției e in degringolada, fără antrenor și infometata...

1.murdoch.mysteries
1.murdoch.mysteries  •  21 Iunie 2020, 07:53

De cand e Coltescu arbitrul lui Dinamo???...Asa vrea Svaițer? Dinamo a pierdut meciuri cu el la centru!! NU a fost ca Tudor cu fc5b!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează