FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

„Mă chinui de 6 ani” » Cornel Țălnar i-a dat replica lui Cornel Dinu, după ce a fost acuzat de „tâlhărie”

Cornel Țălnar, foto: Facebook
Cornel Țălnar, foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 16 iunie 2024 10:33 / Actualizat duminica, 16 iunie 2024 11:09

Cornel Țălnar (67 de ani), fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a oferit prima reacție după ce a câștigat procesul cu Cornel Dinu (75 de ani) pentru un apartament situat pe Calea Moșilor. „Procurorul” a oferit un scurt interviu pentru GSP.ro sâmbătă în care l-a acuzat pe Țălnar că a influențat decizia din cauza „cunoștințelor și relațiilor liberale”.

Acum 6 ani, Cornel Țălnar l-a acționat în judecată pe Cornel Dinu pentru un apartament situat pe Calea Moșilor. El susținea faptul că apartamentul îi aparține, iar instanța i-a dat câștig de cauză în cele din urmă. Dinu este nevoit să-i dea apartamentul, deși declara în urmă cu câțiva ani că l-a primit după ce a oferit 10.000 de euro.

Cornel Țălnar i-a răspuns lui Dinu: „Este foarte trist”

„Ce să mai zic?! El (Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el. Ori suma era pentru apartament. El și soția lui, Dumnezeu s-o ierte!, s-au mutat în apartamentul ăla în 1978, au stat acolo până în 1988, apoi au plecat.

Dragă, e vorba de onoare, de educație, eu consider că este o tâlhărie la adresa mea. Punct. Sunt convins că așa-zisele cunoștințe și relații liberale ale lui Țălnar Cornel au făcut diferența, nu mă mai interesează subiectul”, a fost reacția lui Cornel Dinu, pentru GSP.ro, oferită sâmbătă.

Tot sâmbătă, Cornel Țălnar i-a dat replica. Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, nașul lui Cornel Dinu, nu are resentimente față de el. A declarat că nu-l mai interesează subiectul și a negat vehement acuzațiile formulate de „Procuror”.

„Nu mă mai interesează ce spune Dinu. Dinu… îmi pare rău, e nașul meu, îl iubesc, îl respect, dar, mă rog, procesul l-am câștigat și cu asta basta. Mă chinui de șase ani să câștig acest proces. Și, până la urmă, l-am câștigat la Curtea Supremă și nu mai există niciun fel de dubiu asupra acelui apartament.

Dânsul face ce crede. Eu am vrut să mă întâlnesc cu dumnealui acum șase ani, când a început procesul. Nu a vrut și i-am spus: «Băi, nașule, e apartamentul meu în acte și în tot ce vrei». Mă rog, am câștigat și cu asta basta.

Ce relații liberale? Doamne ferește! Eu nu cunosc și chiar nu am nicio treabă cu niciun partid. Sunt un om care nu voi face niciodată politică. Chiar nu știu la ce se referă. Eu tot timpul am vrut să mă împac cu el, dar, dacă el a ținut-o pe a lui, asta e viața. Este foarte trist, pentru că noi am avut una dintre cele mai solide și bune relații care puteau exista. Eu îl voi respecta toată viața, pentru că e nașul meu.”, a declarat Țălnar, pentru Playsport.

VIDEO. Cum arată Wurzburg, orașul în care România se pregătește pentru EURO 2024

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB și-a aflat adversara din turul 3 de Champions League
Liga Campionilor
FCSB și-a aflat adversara din turul 3 de Champions League
Detalii EXPLOZIVE de la discuțiile „prăbușite” dintre Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu » Toate motivele plecării selecționerului: „A fost total ostil, NU se mai poate!”
Nationala
Detalii EXPLOZIVE de la discuțiile „prăbușite” dintre Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu » Toate motivele plecării selecționerului: „A fost total ostil, NU se mai poate!”
Edi Iordănescu părăsește naționala României. FRF, comunicat după informația oferită de GSP
Nationala
Edi Iordănescu părăsește naționala României. FRF, comunicat după informația oferită de GSP

CFR Cluj și Universitatea Craiova își află posibilii adversari din turul trei de Conference League » Ajax sau Braga, cele mai „grele” nume

FCSB și-a aflat adversara din turul 3 de Champions League


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  16 Iunie 2024, 11:28

Ce om si Țânțaru' ăsta. Mai antărț s-a infiltrat la aripioare și a lăsat echipa Dinamo nemâncată înaintea meciului. Acum și-a lăsat nașul pe drumuri. Chiar mă întreb ce mai urmează.

valentindragobete
valentindragobete  •  16 Iunie 2024, 11:26

"El (Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el.". Confuză exprimare, i-a dat sau nu i-a dat banii înapoi lui nași-su și dacă i-a restituit banii și Dinu i-a luat, pa puiu, care mai este problema !? Ce mare "jurist" și "procurorul" asta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează