FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Corneliu Papură, reproșuri după eșecul cu FCSB: „Nu e normal!” » Ce spune despre derby-ul cu CFR Cluj

Corneliu Papură, încrezător înainte de partida cu CFR Cluj: „Sperăm să avem orgoliul necesar”
Corneliu Papură, încrezător înainte de partida cu CFR Cluj: „Sperăm să avem orgoliul necesar”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020 14:27 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 15:29

Corneliu Papură (47 de ani), antrenorul lui CS Universitatea Craiova, este încrezător înaintea partidei cu CFR Cluj, al doilea derby pentru olteni în 5 zile.

  • Derby-ul CFR Cluj - Craiova se va disputa marți, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport+.

„Important e să intrăm cu moral bun și să câștigăm. Eram la 60 de minute de câștigarea titlului la precedentul meci cu CFR Cluj. Sperăm să avem orgoliul necesar și să câștigăm. Orice victorie e un cadou pentru suporteri, dar e abia prima parte a campionatului, nu înseamnă absolut nimic dacă vom câștiga”, a declarat Corneliu Papură, la conferința de presă.

Corneliu Papură: „În ultimele 30 de minute, FCSB ne-a dominat total”

Antrenorul Craiovei a vorbit și despre evoluția elevilor săi din meciul cu FCSB, pierdut cu 0-2: „La fotbal, nu ai timp să te bucuri sau să fii foarte trist, pentru că trebuie să te concentrezi pe următorul meci. Trebuie să uităm meciul cu FCSB. 

În ultimele 30 de minute, FCSB ne-a dominat total, trebuie să trecem peste, pentru că mai avem un meci de disputat. Am revăzut jocul, am analizat. Golul doi ne-a turnat plumb în picioare, evoluția noastră nu a fost ceea ce vrem. Nu e normal să cazi așa, să fii absent 30 de minute”.

Etapa 15 // Match Preview CFR Cluj - U Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Marcel Pușcaș explică de ce Mircea Rednic are probleme la Viitorul: „Gică Hagi e ca un dresor care stă în tribună! E ciudat pentru jucători”

Ovidiu Hațegan, delegat la al doilea meci în interval de 48 de ore, după CS Universitatea Craiova - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
remarque
remarque  •  21 Decembrie 2020, 11:06

Moralul franelor e mai bun ca moralul prazarilor. EU cred ca Craiovei i-a prins bine capul in gura primit de la FCSB. Cateodata lectia unei infrangeri este mai valoroasa decat impresia gresita data de o victorie. Ma astept la un meci tactic cu sanse mari de remiza, mai ales daca nu bate FCSB-ul pe Sepsi.

ioda
ioda  •  21 Decembrie 2020, 09:30

Sa facem o scurta analiza: Bic - probabil omul care nu are nici o legatura cu fotbalul din acea echipa, am inteles nul-au mai vrut pe Mateiu pt ca a jucat in halul in care a jucat in meciul final cu CFR dar exsita varianta Screciu care trebuie sa creasca, Bic nu mai creste nici mort. Nistor - o umbra a jucatorului pe care l-am adus, greseste aproximativ 50% din pase din fericire spre deosebire de Bic el macar le greseste dandu-le aiurea in in fata nu in spate si nu ne lasa in poziti de a lua gol Ivan - fara discutii una din marile tepe luate de conducere, nu inteleg de ce nu i se da mai mult credit lui Barbut care impreuna cu Vladoiu macar alearga nu cad din picioare la absolut orice contact cerand fault. Baiaram - inca foarte crud este la maxim 20% din Mihaila si nu poate/stie juca decat extrema stanga in plus nu stie ca trebuie sa faca si faza defensiva (asta poate fi invatat pentru ca e tanar) Mamut - atat poate atat face nu putem avea pretentii mai mari pana la revenirealui Kolici (va fi bun de backup) ... a si inca ceva cred ca in afara de Cicaldau si Vladoiu nu am vazut nici un jucator care sa incerce sa dea o centrare cu adresa, toti cei care centreaza inchid ochii si dau cu ea in careu, daca iese ceva bine daca nu Dumnezeu cu mila...

ciollo
ciollo  •  21 Decembrie 2020, 00:43

La intrebarea jurnalistilor; cun va aborda meciul cu CFR? Cornelius Papura a raspuns... 'CFR? Jucam cu CFR? Eu nu sunt prea interesat. Aseara am vazut un meci de snookers si apoi m-am culcat. Dar o sa analizam si o sa vedem.'

Vezi toate comentariile (9)
Comentează