FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA

Corona continuă în Liga 1 » Nicolae Manea: "Nu ne desfiinţăm"

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 16:50

Conducătorul Coronei a ţinut să contrazică zvonurile apărute în ultimele zile, conform cărora echipa sa nu va reuşi să termine sezonul de Liga I.

"Vreau să lămuresc tot ce a apărut în presă în ultima vreme. Echipa de fotbal Corona nu este în pericol de a se desfiinţa, sau de a se retrage din Liga I. Avem asigurat bugetul pînă la finalul turului, iar apoi trebuie să intre o transă din drepturile TV şi bineînţeles, să se aprobe bugetul pentru 2014. Într-adevăr, procedurile de plată sînt anevoioase, dar asta nu înseamnă că nu mai sînt bani. O să plătim şi datoria către Oţelul Larissa" a declarat conducătorul braşovenilor.

Manea s-a arătat nemulţumit de situaţia din clasament a grupării de sub Tîmpa  şi consideră că după turul campionatului e nevoie de măsuri drastice asupra salariilor jucătorilor: "Problema noastră e faptul că nu avem puncte. În iarnă, dacă nu mai avem şanse de salvare, vor exista cu siguranţă multe diminuări salariale, pentru că nu putem cheltui degeaba".

Totodată, preşedintele Coronei a făcut lumină şi în ceea ce priveşte situaţia fundaşului Wilfried Kanon, confirmînd ceea ce s-a vehiculat în presa braşoveană de mai bine de o lună şi anume că ivorianul nu se va mai întoarce la Braşov. "Kanon este în Olanda, la Ado Den Haag. I-a fost depistată o problemă la inimă care necesită operaţie. Dacă va fi păstrat de cei de acolo, vom avea o parte dintr-un eventual transfer ulterior" a încheiat Manea.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close