FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORONAVIRUS / DINAMO Soluția lui Florin Prunea pentru pregătirea „câinilor”: „Vin 3 la o oră, alți 3 la altă oră”

Florin Prunea este managerul lui Dinamo din iunie 2019
Florin Prunea este managerul lui Dinamo din iunie 2019

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 07:40

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, se gândise la o soluție privind pregătirea jucătorilor lui Adrian Mihalcea în perioada următoare, când Liga 1 va fi în continuare suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, dar a abandonat-o.

  • După amânarea cu un an a Euro 2020, federațiile de pe continent au primit spațiu suplimentar pentru a-și putea reorganiza competițiile interne, astfel încât campionatele și cupele să se poată încheia în diferite formule
  • Liga 1 are în pregătire un set de scenarii: cea mai optimistă dată de reluare a sezonului e 19 aprilie, cea mai severă variantă e 13 iunie (detalii, AICI)

Ne-am gândit chiar să vină trei jucători la o oră, alţi trei la altă oră, pentru a evita aglomeraţia. Nu cred că va risca însă nimeni să cheme jucătorii la antrenamente în aceste condiţii.

Dacă se mai prelungeşte 30 de zile starea de urgenţă, ţinem jucătorii acasă, nu avem ce să facem. Cât e stare de urgenţă nu cred că poate risca vreo persoană situația unui singur om”, a declarat Prunea, potrivit TV Digi Sport.

Ce știm după ședința UEFA de ieri:

VIDEO / Conferință de presă Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește și alte știri din Liga 1:

Propunerile LPF și ale marilor echipe ca să se încheie acest sezon din Liga 1: meciuri la București o dată la două sau la trei zile+ calendarul dorit de Craiova

FCSB. Gigi Becali, ajutor pentru Spitalul „Matei Balș”: „Am sunat la fabrica de cămăși și le-am cerut să facă doar măști și halate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  18 Martie 2020, 11:20

atacantul suteaza dimineata si portarul vine pe la pranz sa le apere

Vezi toate comentariile (1)
Comentează