FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Donație de la Poli Iaşi pentru Spitalul de Boli Infecţioase

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2020 17:50

Poli a anunţat că va sprijini Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, unde sunt trataţi pacienţii care au probleme generate de noul coronavirus.

 Clubul ieşean va cumpăra materiale sanitare din încasările generate de vinderea biletelor de intrare la partida cu Academica Clinceni. Meciul din etapa a 4-a a play-out-ului trebuia să aibă loc în această săptămână şi să se deruleze cu porţile închise.

În ciuda faptului că spectatorii nu aveau voie pe stadionul din Copou, Poli a pus în vânzare bilete pentru fanii care doreau să sprijine financiar clubul. 

"Am cerut firmei cu care colaborăm pe marginea vinderii electronice a biletelor de intrare la partidele din Copou să ne vireze banii încasaţi pentru meciul cu Clinceniul. În această săptămână, vom cumpăra materiale sanitare, pe care le vom dona Spitalului de Boli Infecţioase", a declarat Ciprian Paraschiv, preşedintele Politehnicii. 

VIDEO / Cum să ne ferim de coronavirus

Ce știm după ședința UEFA:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează