FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Dumitru Dragomir anunță un scenariu sumbru: „Nu se va mai relua campionatul și nu se dă titlul anul ăsta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 11:11

Dumitru Dragomir (73 de ani) a anunțat un scenariu care va speria toți fanii fotbalului: Fostul președinte al LPF consideră că Liga 1 nu se va mai relua, iar titlul nu va fi acordat!

„Cred că nu se va mai relua niciodată sezonul ăsta și nu se dă titlul anul ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir în direct la PRO X.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit și despre „barajul” pentru EURO 2020 și este de părere că nu va mai avea loc, cel puțin nu în această perioadă:

„Nu se joacă nimic, nu se joacă Islanda - România. Pandemia va avea vârful peste vreo 10 zile”, a continuat fostul președinte al LPF.

Citește și:

EXCLUSIV Justin Ștefan, secretarul general al LPF, noi detalii despre suspendarea Liga 1: „Voi încerca să am o discuție cu Raed Arafat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
cornelconasu
cornelconasu  •  14 Martie 2020, 00:20
Postat de andrei.f pe 13 Martie 2020, 23:05

Avantaj dinam0, scapa de retrogradare !

Vezi că are Gigel nevoie de oameni la muls !

andrei.f
andrei.f  •  13 Martie 2020, 23:05

Avantaj dinam0, scapa de retrogradare !

bazinga
bazinga  •  13 Martie 2020, 15:35

***.....Cine il crede pe acest.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează