FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Gabi Balint, mesaj către români: „Să nu umplem spitalele!” » Se ia de fotbaliști: „De ce să ieși la masă?”

Gabi Balint, mesaj către români: „Să nu umplem spitalele!”
Gabi Balint, mesaj către români: „Să nu umplem spitalele!”

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 20:57 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 21:31

Fostul internațional Gabi Balint (57 de ani) trage un semnal de alarmă și îndeamnă românii la responsabilitate în lupta împotriva Covid-19.

Pe teritoriul României au fost înregistrate 889 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ori, un record de la începutul pandemiei. Gabi Balint le atrage atenția cetățenilor: „Noi suntem mereu mai deștepți și încercăm să păcălim legea. Și în Spania văd că se întâmplă la fel acum. Problema nu este că vom lua toți acest virus, se poate întâmpla. Problema este să nu umplem spitalele acum”.

Caz de coronavirus la CFR Cluj

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj a fost amânat, după ce Alexandru Păun (25 de ani) a fost confirmat cu Covid-19. Campioana nu e nici pe departe cea mai afectată echipă din Liga 1. Dinamo are 10 jucători bolnavi, iar Gabi Balint dă vina pe lipsa lor de disciplină. 

„Categoric este o lipsă de disciplină a jucătorilor. Păun am înțeles că a ieșit la masă cu cineva, de ce mai ieși acum la masă? Mai erau două săptămâni. Campionatul ăsta e compromis! Dinamo nu mai are echipă, meciul CFR-ului a fost amânat..."
- Gabi Balint la „Fotbal Club”, pe Digi Sport

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus din Liga 1:

Craiova cere înghețarea campionatului, după amânarea meciului FCSB - CFR Cluj: „Nu are rost să se mai joace”

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, răspuns tranșant pentru Gigi Becali: „E ultimul subiect pe care îl putem discuta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cneius
cneius  •  19 Iulie 2020, 16:21
Postat de Nedelcu Dan pe 19 Iulie 2020, 11:50

Asa e...de ce sa mai maninci? Mai sint doar doua saptamini, stai acasa nemincat si dupa terminarea campionatului n-ai decit sa mori de inanitie! Problema e ca falsa pandemie e una de isterie, care afecteaza in primul rind gindirea...

Era vorba de iesitul la masa la restaurant. Poti comanda mincarea acasa...

110146613198286
Gabi Simon  •  19 Iulie 2020, 15:50

Cea mai normala solutie e ca loturile sa stea in perioada cit tine competitia doar in cantonament,nu sa lase jucatorii cind au liber sa zburde prin oras si sa se intilneasca cu prietenii sau neamurile,e protectia lor si a echipelor care sunt angrenate in competitie.

969907806361734
Nedelcu Dan  •  19 Iulie 2020, 11:50

Asa e...de ce sa mai maninci? Mai sint doar doua saptamini, stai acasa nemincat si dupa terminarea campionatului n-ai decit sa mori de inanitie! Problema e ca falsa pandemie e una de isterie, care afecteaza in primul rind gindirea...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează