FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Gică Hagi prevede dezastrul în fotbal: „De asta a amânat UEFA Campionatul European. Toate cluburile își vor reduce bugetul cu 50%”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2020 17:43

Gică Hagi (55 de ani), patronul celor de la Viitorul, consideră că actuala criză provocată de coronavirus va afecta fotbalul mondial pe termen lung. 

„Suntem în familie, stăm în casă și avem grijă de noi. Suntem la București. Eu creionez ce trebuie să facem după această criză, cum trebuie să ne organizăm. Fac planuri, bineînțeles. Eu plec de la simplu la complicat. Ideea e simplă, cred că acest sezon e compromis pentru toți.Trebuie să ne gândim ce facem în sezonul următor. E o criză mondială, nu doar în Europa. Trebuie să facem analize, această criză va aduce multe minusuri. Cred că și de asta UEFA și-a luat un an termen și a întârziat jucarea acestui campionat european”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

Gică Hagi prevede pierderi financiare mari

„În momentul de față nu pot avansa nimic, nu pot vorbi după o săptămână. Când voi afla sigur, atunci pot discuta despre asta. Cred că toate cluburile din lume vor scădea totul, bugetul, cu cel puțin 50%. Eu așa cred, toate vor avea pierderi mare. Orice club, din toată lumea”, a opinat Gică Hagi.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Jucătorii sunt acasă în acest moment, la fel ca toți oamenii din staff. Toți sunt bine. Doi străini au plecat, Zoua și De Nooijer. E opțiunea lor, a fost alegerea lor”
- Gică Hagi

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:

Criza îi anulează afacerea lui Gigi Becali » Cum poate pierde FCSB milioane de euro din cauza pandemiei de coronavirus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
111532340455383
Bica Radiera  •  21 Martie 2020, 08:52

azi despre jongleriile lui hagi si halep cu hirtia igienica . ati fost azi martor donule radu p . pe cind vali moraru amuzat si fara vreo jena se amuza la jongleriile cu hirita igienica a lui hagi fiul lui si apoi halep. va simtiti confortabil? sinteti cu limba ascuita si pe buna dreptate avind o consideratie fata de d-voastra dar de asta data nu. iata ce spun despre acest eveniment pornit din capete acefale de ***. stau si ma intreb pina unde va merge prostia? ce mai poate fi dincolo de prostie? neamul prost? omul care isi bate joc pe cind altii se chinuie sa traiasca decent? fata de oamenii nevoiasi care stiu ce inseamna "100 de lei?" oamenii care stiu ce inseamna sa nu ai sansa sa nu ai noroc sa fi urmarit si de ghinion fara sa fi maresportiv, artist, om politic , smecher de cartier, sef de clan isi duc ziele. si iata ca dupa niste fotbalisti azi presa tolera pe un hagi pe o halp care isi bateau joc cu o banala hirtie igienica pe care multi nu o au. in america unde traiesc ar fi fost jale sa faca asa ceva. sa le urez sa nu se mai bucure de banii care ii au? sa ajung sa aiba hirtie dar sa fie prea tirziu? toti astia fara pic de bun simt si chiar creier niste neuronless isi bat joc de oamenii care sint cu gindul la ce vor putea face in viitor daca acest virus nu este rapus dat fiind ca somajul bate la usa. cum poate presa in aceste zile grele sa tolereze imbecilitatea unora fara pic de ratiune si rusine sa se manifeste asa? MM de asta data a avut drep

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  20 Martie 2020, 19:40
Postat de blatistudinovidiu pe 20 Martie 2020, 19:31

Știe cineva unde putem citi cv ul regal? Și așa zilele astea vom sta in casa...

Fii serios, scrii Academie și ești direcționat în Dobrogea. :))

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  20 Martie 2020, 19:31

Știe cineva unde putem citi cv ul regal? Și așa zilele astea vom sta in casa...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează