FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORONAVIRUS // Gigi Becali nici nu vrea să audă de întreruperea Ligii 1: „CFR vrea amânare pentru că are interes. Eu mai tare pup icoanele acum!”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2020 11:30

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, a vorbit despre pandemia de coronavirus și despre posibilitatea ca Liga 1 să fie întreruptă.

„Văd că în Anglia s-a jucat cu nu știu câți spectatori. La noi, s-au vindecat astăzi 3 români, vă dău eu în premieră. Avem 8 vindecați deja. Dacă la noi nu a murit nimeni, cum să întrerupem campionatul? CFR vrea să amâne, pentru că ar fi în avantajul ei. A consumat energie. Petrescu a scos tot untul din jucători. E mai convenabil să se întrerupă pentru ei.

Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb”, a declarat Becali, la Pro X.

49 de cazuri de coronavirusau fost depistate până acum în România

Match Preview CFR - FCSB

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CCA aruncă în aer derby-ul CFR Cluj - FCSB! Radu Petrescu din București e trimis la centru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
noname999
noname999  •  12 Martie 2020, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  12 Martie 2020, 16:26

Au reusit si ei sa-i bata pe aia de la Craiova si deja se vad mari campioni !! De-a dreptul jenant !! Au uitat ca pana la acel meci Fcsb-ul a jucat mizerabil chiar si cu ultimele clasate, iar Dinamo a reusit sa-i bata pe Arena Nationala ? Acum, dupa ce s-a intrerupt campionatul au si ei posibilitatea sa se pregateasca serios si sa puna in practica toate schemele pregatite de catre Becali, mare specialist al acestui sport, iar cand se reia campionatul vor rupe tot ce prind in asa fel incat vor deveni cu succes, din nou, vicecampioni ai Romaniei !! Succes !!

989442144408098
Suciu Mihai  •  12 Martie 2020, 16:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează