FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORONAVIRUS // Prison Break la Dinamo » Adrian Mihalcea, pentru GSP: „Le-am comunicat și jucătorilor”

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 17:46

Dinamoviștii rămân în continuare la domiciliul lor, indiferent că sunt în București sau acasă, la familii, în provincie, și se antrenează fiecare cum poate: abdomene, flotări, genuflexiuni. Marți, cel târziu miercuri, vor fi anunțați ce va urma pentru ei.

Trebuie să existe fotbal și după coronavirus. Dar de când? Este încă o întrebare la care nimeni nu are un răspuns cert, iar marți vor fi întruniri speciale și la FIFA, și la UEFA, și la FRF, cu privire la un posibil program pentru acest fenomen. Mapamondul încă este șocat de pandemia de coronavirus, de mâine se va derula starea de urgență la nivelul țării, iar jucătorii rămân încă într-o vacanță nedorită.

 Adrian Mihalcea de-abia a apucat să-și cunoască elevii că s-a întrerupt orice activitate fotbalistică. „Am luat în calcul 15.000 de scenarii, o să vedem luni pe care-l aplicăm”, a povestit antrenorul de 43 de ani deunăzi. 

Astăzi, și-a mai acordat cel puțin 24 de ore de răgaz pentru a ști ce va urma pentru Dinamo, echipă aflată la 3 puncte de zona retrogradării. 

Mihalcea: „Să facă mișcare doar prin casă”

„Le-am comunicat și jucătorilor să stea și luni în case, fiecare unde este. Marți sau miercuri, cel târziu, după ședințele mari la nivel înalt, sper că vom avea o idee vizavi de ziua, de perioada, în care putem relua antrenamentele. Este o situație specială, ne conformăm. Fotbaliștii să stea liniștiți și să facă mișcare doar prin casă", a comentat tânărul tehnician pentru Gazeta Sporturilor. 

Adi le-a recomandat elevilor săi să evite ieșirile în oraș, doar în situații extreme să meargă să cumpere ceva pentru familie. Jucătorii sunt fie în București, fie în zonele limitrofe, fiecare alături de familie sau de prieteni. Și așteaptă. Până atunci, o parte dintre ei fac antrenamente de unii singuri. Din mărturisirile lor, fiecare cum poate. Genuflexiuni, abdomene, flotări, cine are coardă elastică sau gantere folosește, ori bicicleta indoor. 

Prison Break în Liga 1

„Parcă suntem în Prison Break, ne pregătim de marea evadare. Deja este o stare de plictiseală, fiindcă ne scoate dintr-un ritm. OK, suntem cu familiile, le protejăm, dar e ciudat ca dintr-odată să nu mai faci antrenament, mai ales că mintea nu era setată că avem vacanță", au povestit jucătorii lui Mihalcea. Fotbaliștii speră ca măcar de lunea viitoare să aibă șanse de a se antrena în aer liber la Săftica.

„Încă nu m-am întâlnit cu noul antrenor, cu Adrian Mihalcea, din cauza acestei situaţii legate de coronavirus. Luni trebuia să mergem la antrenamente, dar s-a mai amânat. Până atunci, citesc, fac exerciţii acasă”
- Mattia Montini, atacant Dinamo

„Situația actuală nu este cea mai bună, dar nu este dezastruoasă în niciun caz. Discursul meu către jucători a fost de mobilizare. Nu suntem într-o poziție în care să ne permită să jucăm mult individual. Trebuie să arătăm ca o echipă, să muncim și să fim uniți”
- Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

VIDEO // Cum ne apărăm de coroanvirus

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

CORONAVIRUS / Soluția lui Ioan Andone pentru finalul sezonului de Liga 1: „Așa e cel mai sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
dvd1
dvd1  •  16 Martie 2020, 00:20

Dinamo sa se roage peste tot unde pot sa nu se mai reia campionatul si sa se traga linie la cum e acum. Doar asa sa scape de retrogradare. Daca se reia retrogradeaza sigur de pe ultimul loc. Pina una alta insa trebuie sa ne ocupam toti de sanatate si sa facem tot ce e posibil sa nu se mai raspindeasca nicaieri in lume

foxy
foxy  •  15 Martie 2020, 23:27
Postat de moshu...48 pe 15 Martie 2020, 23:09

Ai memoria foarte scurtă. Cum ți-am spus și atunci, eu nu m-am referit la județele din nordul Olteniei ci, dimpotrivă, la partea nordică a acestora !!!

Da,da!..Lasa ,ca m-am convins si de tine!..Stai rau cu geografia!

moshu...48
moshu...48  •  15 Martie 2020, 23:09
Postat de foxy pe 15 Martie 2020, 23:03

Confunzi!..Bine,tu ai zis ca judetul Olt se afla in nordul Olteniei !..:)))Stai bine cu gramatica ,da` stai rau cu geografia!:))..Hai v-am zis, la padoc!

Ai memoria foarte scurtă. Cum ți-am spus și atunci, eu nu m-am referit la județele din nordul Olteniei ci, dimpotrivă, la partea nordică a acestora !!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează