FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Coronavirusul schimbă formatul în Liga 1 » Scenariul total neașteptat: „E o premieră ce spun, dar ne gândim la varianta asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 18:22

Pandemia de coronavirus a întrerupt Liga 1. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a oferit mai multe scenarii pentru continuarea competiției, inclusiv o schimbare a formatului.

„Am putea avea și o situație nereglementată de regulament prin care să stabilim echipele calificate în cupele europene și echipele retrogradate. O soluție la limită ar fi să tragem linie acum, dar nu ar fi tocmai corect. Ultima variantă, anularea campionatului, e puțin probabilă, dar o luăm în considerare. Cred că spun ceva în premieră. S-ar putea să avem o modificare la 16 echipe în sezonul următor și să vedem ce facem cu echipele retrogradate, apoi să mai aduce două din Liga 2”, a declarat Justin Ștefan la TV Digi Sport. 

Liga 1, în același timp cu Euro 2020?

Campionatul European de fotbal a fost inițial programat în perioada 12 iunie - 12 iulie. Francezii de la L`Equipe susțin că turneul va fi amânat pentru anul viitor din cauza pandemiei de coronavirus. Dacă se va juca, meciurile de la Euro ar putea avea loc în același timp cu partidele din Liga 1. 

„Dacă s-ar relua competiția pe 15 mai, ne-ar permite să terminăm play-off-ul la finalul lunii iunie. De asta a oferit Craiova acea dată. Cel mai rău scenariu ar fi să recuperăm începând cu luna iunie. Ar trebui să jucăm din două în două zile pentru a termina la timp. În 7 - 9 iulie ar trebui să avem calificările din Liga Campionilor. Dacă se va desfășura Euro 2020, probabil se va juca în același timp cu Liga 1”, a precizat Justin Ștefan.

Vezi și: 

Situația la zi în fotbalul european: 42 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
10aripa
10aripa  •  14 Martie 2020, 07:46

Si uite asa,fcsb prinde un nesperat loc 2...

johnwick_chapter2
johnwick_chapter2  •  14 Martie 2020, 05:25
Postat de gikiewicz93500 pe 13 Martie 2020, 22:59

nu prostule, la tine e corect etilist si o stii prea bine. pe viitor ai putea sa te denumesti C2H5OH in loc de ionnimic 2 captatoare, troleibuzul din sibiu sau chilulu reeves, las la patrat.

iesi ba glici-mici de pe campul cu ceapa, si mai bea si apa :))

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  14 Martie 2020, 01:58
Postat de Desene Animate Dublate Romana pe 14 Martie 2020, 00:31

Prea multa prostie pentru nimic. Acest virus este ca și o răceală. O răceală la rândul ei poate ucide sute de oameni care nu mai pot face față. Bai dar ce grea este ca aud ca după câteva zile se face bine. Chestia este ca ii poate îmbolnăvi pe toți, ca și rujeola de altfel, când are cineva o ia toți dacă nu au avut-o. Antidotul sigur exista pe undeva, dar cineva vrea o criza financiară. Eu cred ca un bolnav care are probleme respiratorii să-și facă probleme. Dar când văd cocalar în bmv cu masca pe fata și în tricou mulat. Treziți-vă dracu odată, continuați treaba ca întra în colaps mai mult. Cei ce au murit au fost bolnavi și bătrâni, oameni care nu s-au tratat crezând ca este o răceală banală. Trebuie să ne revenim din minciună. Când mor în spitale din cauza unei răceli nimeni nu este speriat, dsr când apare acest nume toată lumea este ca în the walking dead, zombi peste tot. Probabil acest virus este un început la ce o sa vină. Lumea doarme în timp ce alți își face treaba, asta sigur a fost o armă biologică scăpată de sub control. Dar oameni buni, dacă murim, asta este. Poți muri în casa dacă este ceva, virusul poate sa se transmită prin aer la distanță mare dacă va evolua. Antidotul trebuie scos pentru asta, bai și fără prea mare prostie. Cu luați mâncare în prostie, zici ca vine sfârșitul lumi. Dacă asta este o strategie? Hai sa cumpărăm tot, și mâine te trezești ca sarea este antidotul, sau un lucru banal. Dacă acest virus a fost creat de om, leacul există sigur.

Deci cineva vrea o crima financiara. Am inteles.. we agree to disagree

Vezi toate comentariile (29)
Comentează