FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL FC Voluntari a anunțat despărțirea de un fundaș: „Îi mulțumim pentru munca depusă și îi dorim mult succes în carieră”

Cosmin Achim (stânga) s-a despărțit de FC Voluntari.
Foto: Imago
Cosmin Achim (stânga) s-a despărțit de FC Voluntari. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 13:13 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 13:17

FC Voluntari a anunțat despărțirea de fundașul central Cosmin Achim (27 de ani). 

În a doua zi din 2023, clubul a postat informația pe site-ul oficial.

Cantonament de 5 stele » Unde pregătesc jucătorii Universității Craiova reluarea campionatului! + Ce amicale și-au fixat
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cantonament de 5 stele » Unde pregătesc jucătorii Universității Craiova reluarea campionatului! + Ce amicale și-au fixat

„Mulțumim, Cosmin Achim! FC Voluntari anunță că s-a despărțit, pe cale amiabilă, de fundașul central Cosmin Achim.

Câștigător al Cupei si Supercupei României cu FC Voluntari în 2017, Cosmin Achim a evoluat pentru echipa noastră timp de 9 sezoane. În cele 145 de partide în care a îmbrăcat tricoul formației noastre, Cosmin a reușit să marcheze 12 goluri.

FC Voluntari îi mulțumește pentru munca depusă în culorile clubului nostru și îi dorește mult succes în carieră”, se arată în comunicatul postat de gruparea ilfoveană, pe pagina de Facebook. 

Cosmin Achim era legitimat din 2014 la FC Voluntari

Cosmin Achim și-a făcut junioratul la Școala de Fotbal Gică Popescu și Academia Hagi. În ianuarie 2014, stoperul se despărțea de clubul condus de „Rege” și ajungea la FC Voluntari, din postura de jucător liber de contract. 

În perioada septembrie 2018 - decembrie 2018, Cosmin Achim a jucat sub formă de împrumut la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, pentru care a bifat 5 apariții. 

În actuala stagiune, Cosmin Achim a jucat 9 meciuri pentru FC Voluntari (7 în campionat și două în Cupa României) și a marcat un gol în victoria obținută de ilfoveni, scor 3-1, în fața celor de la CS Mioveni, în etapa a 13-a din Liga 1. 

Mexicanul Omar Govea a plecat și el de la FC Voluntari

În decembrie 2022, Gazeta Sporturilor anunța în exclusivitate trecerea mijlocașului defensiv mexican Omar Govea (26 de ani) la Monterrey, în țara natală, pentru 850.000 de euro. 

În septembrie, ilfovenii îl aduseseră gratis pe Omar Govea, fotbalist cu un CV impresionant, care cuprinde echipe precum Club America, FC Porto și Zulte Waregen.

VIDEO. Ulrich Meleke infirmă zvonurile: „Nu Petrescu m-a trimis la Voluntari!”

Citește și:

E gata! Ioan Ovidiu Sabău, prezentat de U Cluj

Pe 17 decembrie juca în Liga 1, în CSU Craiova - Chindia. De Revelion a fost prezentat în Argentina » Mutare neașteptată

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close