FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Fotbalist din Liga 1, implicat în jocuri la pariuri, cu un clan interlop! Juca inclusiv pe meciurile echipei sale, clubul i-a reziliat imediat contractul

Cosmin Achim, foto dreapta, a venit în iarna aceasta la Ploiești
Cosmin Achim, foto dreapta, a venit în iarna aceasta la Ploiești

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2023 15:04 / Actualizat duminica, 05 martie 2023 15:28

Cosmin Achim, fundaș central, 27 de ani, e investigat de comisia de integritate FRF pentru pariuri, caz în care ar fi implicată și o grupare interlopă. 

Petrolul i-a reziliat contractul fotbalistului care a venit în iarnă la Ploiești.

Orange Sport informează că fosta prietenă a lui Cosmin Achim a dat mailuri la Ligă și Federație, care conțineau capturi de pe telefonul lui și conversații cu membrii unui clan interlop, dezvăluind jocuri la pariuri, sume pariate, în jur de 8.000 de lei pe anumite bilete, inclusiv meciuri ale Petrolului Ploiești!

Federația Română de Fotbal face anchetă

FRF a confirmat investigația, pentru sursa citată: „Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare”. 

Născut la Drăgănești-Olt, Achim a evoluat până acum la Voluntari, din 2014, cu un împrumut la Energeticianul în 2018, după care a semnat cu Petrolul în luna ianuarie a acestui an.

Precedentul Mihai Voduț 

Atacantul Mihai Voduț a fost suspendat timp de doi ani de Comisia de Etică și Disciplină a FRF și amendat cu 300.000 de lei, după ce i-a oferit fostei iubite misiunea de a-i pune bilete la pariuri. 

Adelina Trușcă a trimis către Cancan în luna ianuarie 2019 conversațiile pe care le avea cu fotbalistul. Acesta îi cerea să-i plaseze un bilet la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe. 

Pe unul din tichete ieșea în evidență meciul Viitorul - Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părții secunde. În acea perioadă, Voduț evolua chiar pentru echipa lui Hagi. 

Petrolul - Universitatea Craiova 0-1 » Oltenii au încheiat agonia din deplasare. Neagoe câștigă pe teren străin la a cincea încercare
PETROLUL PLOIEȘTI - CSU CRAIOVA 0-1
Petrolul - Universitatea Craiova 0-1 » Oltenii au încheiat agonia din deplasare. Neagoe câștigă pe teren străin la a cincea încercare
Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”
DECLARAȚII
Gigantul din Superliga la care Tamaș regretă că nu a jucat: „Poate altfel arăta cariera mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
Baluba
Baluba  •  06 Martie 2023, 07:57

Deja a cerut protectie ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costeltudor
costeltudor  •  05 Martie 2023, 23:25

Eu am mai spus , AGENȚIILE de PARIURI SPORTIVE reprezintă GROPARUL sportului in general și a fotbalului in special ! Mare atenție !!!

VardyParty
VardyParty  •  05 Martie 2023, 22:05
Postat de digitalmasacrer pe 05 Martie 2023, 20:02

Daca respectivul e destept, o poate da in judecata pe duduie pentru ca i-a incalcat intimitatea si i-a "spart" telefonul. E vinovat 100%, dar nici ea nu e mai breaza. Probabil n-a vrut sa imparta profiturile cu domnisoara.

Ar fi cazul sa ia direcția aia. Pe Tarda asta i-a inchis cariera. Nu e problemā, angajeza in construcții.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează