FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Un antrenor român e gata să renunțe la meserie din cauza conducătorilor: „Au nevoie de altceva! Noi nu suntem buni, pentru că avem personalitate”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 12:20 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 13:17

Cosmin Bărcăuan (42 de ani) este gata să renunțe la cariera în antrenorat din cauza conducerilor cluburilor din România.

Stabilit în Grecia după ce a fost schimbat din postura de antrenor principal la FC Voluntari 2, fostul atacant transformat în fundaș, trecut pe la Dinamo și Șahtior, a vorbit despre greșelile pe care le fac președinții cluburilor de fotbal din România.

„E foarte greu să intri în sistem și să antrenezi în România! E greu din alte motive, nu din lipsă de valori. Nu te bagă nimeni în seamă! Degeaba ai jucat pe unde ai jucat sau licență PRO! Eu nu credeam că e așa de greu să primești șansa de a antrena. Președinții de cluburi nu au nevoie de altceva, nu de antrenor! Eu mi-am luat gândul de la a antrena, chiar înainte să încep! Atât de dezamăgit sunt... 

La noi se vorbește mult, dar se face puțin! Nu există cuvânt și nu ai cu cine vorbi! Noi nu suntem buni pentru România, pentru că nu facem cum vor unii! Noi avem personalitate”, a declarat Cosmin Bărcăuan la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Bărcăuan, amintire incredibilă cu Ronaldinho: „Nu am dormit trei zile”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

3 dueluri care pot decide derby-ul etapei! Cine sunt oamenii-cheie din Dinamo - Craiova

Gică Popescu, dezvăluiri despre coronavirus: „Am lăsat garda jos într-un singur moment” » Ce a pățit după ce s-a vindecat: „Mi-am dat seama că organismul nu e OK”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
aurelianionut
aurelianionut  •  19 Octombrie 2020, 03:11

E bine ca avem antrenori fara licenta:)..Cum sa il pui la carma celei mai importante echipe pe unu' ca Radoi?Pai nu s-a iesit in strada sa nu se mai intample asa ceva?Pai nu trebuia sa avem numai oameni bine pregatiti? Fac pariu ca in fiecare domeniu exista trepadusi ca Radoi..sau ca ala de la Clinceni.Mi-e scarba de politica romaneasca...mi-e scarba de toti,absolut toti...se schimba doar spoiala de pe gard,inauntru tot putregai,doar ca e mai aranjat,mai machiat,mai dus la stilist.

875423049539972
Raimond Anghel  •  18 Octombrie 2020, 18:13

Toyi mamtrenori care provin de la Dinamo sunt marginalizati sunt sunt neintelesi -ba voi credeti ce spuneti?sau vorbiti asa degeaba.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Octombrie 2020, 16:51

Nu am nimic cu Barcauan sau alti antrenori tineri!Sincer m-a frapat declaratia lui Pancu care il apara pe Radoi! Si nu pentru ca il apara, poate asta e parerea lui,dar daca Pancu se considera antrenor mie mi se pare ca nu e corect!Ce a realizat Pancu ca antrenor? Nu cred ca trebuie sa aduc argumente! Ce a realizat Radoi ca antrenor? Sunt atatea discutii privind rezultatele nationalei mici la euro incat nu mai intru in amanunte!Ce nu mi se pare corect e spiritul de gasca, ca si in politica dealtfel!Noi trebuie sa tinem unul cu altul, ca altfel suntem marginalizati, e fraza lor favorita! Demonstreaza intai ceva si dupa aia deschide pliscul! Ce minuni a facut Pancu la Rapid? A luat banii si s-a distrat!Ce a facut Radoi la Under 21? Echipa era facuta si rodata si din entiziasm a mers pana unde a mers! S-a vazut la nationala mare profesionalismul lui Radoi!Si al jucatorilor, dar jucatorii trebuie pregatiti tactic!Si nu poti tu Radoi, sa spui ca la cluburile la care joaca acesti jucatori nu se face pregatire fizica! Atunci tu ce mai faci? Selectia si motivatia verbala inainte de meci? Cam putin!Ia tata o echipa de L 2,promoveaza cu ea, fa meciuri bune in L1 si atunci sunt e acord cu tine! Si nu am nimic cu Radoi ca in aceeasi situate e si Contra, e si Petrea, Si Andone, ,chiar si Iodanescu junior si mai multi altii!Hai sa muncim, sa avem rezultate si dupa aia sa facem gasca!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează