FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Gică Popescu, dezvăluiri despre coronavirus: „Am lăsat garda jos într-un singur moment” » Ce a pățit după ce s-a vindecat: „Mi-am dat seama că organismul nu e OK”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 09:38 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 09:56

Gică Popescu (53 de ani) a vorbit despre problemele pe care le-a avut după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Președintele Viitorului a dezvăluit că nu știe de unde s-a infectat și a povestit ce simptome și ce probleme a avut după ce s-a vindecat de COVID-19.

„Nu știu cum m-am infectat, pentru că am fost printre persoanele poate exagerat de prudente. M-am certat cu toată lumea să purtăm măști și să avem dezinfectant peste tot. 

Am lăsat garda jos într-un singur moment, când am plecat în Deltă cu câțiva prieteni. Am plecat luni, iar joi noapte am avut dureri groaznice de cap. M-am trezit de dimineață, am cerut unui prieten două pastile și am fost bine. Seara ne-a prins ploaia când am venit de la pescuit și noaptea am avut frisoane. Următoarea zi m-au durut mușchii, începusem să tușesc și am zis «Nu mă simt bine! Hai să mergem acasă!».

Aveam stări asemănătoare cu cele unei răceli. Sâmbătă și duminică am luat pastile de răceală. Luni, trebuia să fac testul, pentru că în primul rând simțeam eu că aveam stări care se asemănau foarte mult cu cele de coronavirus. În plus, trebuia să fac testul alături de echipă. Seara am primit rezultatul pozitiv, iar marți dimineața am fost la «Matei Balș», am făcut analizele, care au fost toate foarte bune. Pe computerul tomograf a ieșit o pneumonie în progres, dar a fost ușoară. Am stat încă cinci zile cu tratament.

În prima zi după ce m-am vindecat, m-am dus la sală. Eu, în mod normal, fac exerciții cu 70-90 de kilograme. Dar nu puteam să le mișc! Eu credeam că revin la forma inițială și începusem să împing, să fac efort. Pe bicicletă am transpirat incredibil. În mod normal, transpir după 20-25 de minute, dar acum, în 5 minute eram plin de transpirație și atunci mi-am dat seama că organismul nu e în regulă”,, a declarat Gică Popescu la emisiunea „Marius Tucă Show”.

VIDEO Gică Popescu: „E exclusă varianta ca UEFA să ne ia organizarea EURO 2020!"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gică Popescu și marele regret al carierei de fotbalist: „Mi-aș fi încheiat cariera acolo”

Un nou caz de coronavirus la Viitorul » După Radu Boboc, un alt internațional de tineret este pozitiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  18 Octombrie 2020, 16:32
Postat de skins_berceni pe 18 Octombrie 2020, 16:25

Au alergat cu mult mai puțin decât pensionarii de 35 de ani de la Las Dinamos care au avut o medie de 13 km în 90 de minute fără de cei 10.2 respectiv 9.8 alergați de Man și Tănase...Ekeng și Hîldan fie-le țărana ușoară știu de ce.

Bai nea skinse berbecel!Pai daca tot GSP-traiasca Annamaria-a zis ca aplicatia aia Insat a monitorizat ca convalecentii lui fcsb au alergat cu cate 2-3 km mai mult ca Los Dynamos,acum de ce vii cu minciuni?Vezi ca bietii baieti de la fcsb,cu perfuziile lui Neubert sa nu patzeasca ca caii aia de curse, dopati de pariori!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  18 Octombrie 2020, 16:26

imi amintesc ca la Galati,gurita l-a facut sa se lase!!!!!!!!!DINAMO a facut greseala sa-l aduca .De salariul incasat nu spune niciodata ,numai ca regreta !!!!!!!!

skins_berceni
skins_berceni  •  18 Octombrie 2020, 16:25
Postat de parpalache pe 18 Octombrie 2020, 13:47

Cica dupa 5 minute pe bicicleta transpira groaznic-el care transpira dupa 25 de minute!Pai daca nu l-a tratat Neubert?Alde Man si Tanase zburdau 90 de minute cu Dinamo,nu doar 5 minute!

Au alergat cu mult mai puțin decât pensionarii de 35 de ani de la Las Dinamos care au avut o medie de 13 km în 90 de minute fără de cei 10.2 respectiv 9.8 alergați de Man și Tănase...Ekeng și Hîldan fie-le țărana ușoară știu de ce.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează