FOTBAL  »  Superliga  »  CARIERĂ

Gică Popescu și marele regret al carierei de fotbalist: „Mi-aș fi încheiat cariera acolo”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 08:49 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 09:09

Fostul mare internațional român, Gică Popescu (53 de ani), a dezvălui, în cadrul emsiunii Marius Tucă Show, care este cel mai mare regret al carierei sale și ce decizie nu ar mai lua acum dacă s-ar putea să dea timpul înapoi.

Chiar dacă de-a lungul carierei a fost căpitanul Barcelonei și a participat cu naționala la cinci turnee finale, Gică Popescu a rămas și cu un regret după anii petrecuți în fotbal. Acesta consideră că plecarea de la Galatasaray din 2001 a reprezentat o greșeală, dar nu consideră o mișcare prea inspirată nici semnarea contractului cu Dinamo: „N-aș mai pleca de la Galatasaray. Aș fi rămas și mi-aș fi încheiat cariera acolo, pentru că mai aveam încă doi ani de contract. 

Am plecat de la Galatasaray la Lecce pentru că voiam o nouă experiență, în Italia, pentru că nu o avusesem. Am renunțat la doi ani de contract la Galatasaray. Nu ajunsesem în Italia și mi-am zis «Hai să încerc și experiența asta». N-aș fi semnat nici cu Dinamo. Drumul de la Craiova la Steaua l-aș repeta”.

Gică Popescu a câștigat patru titluri la Galatasaray, două Cupe ale Turciei, o cupă UEFA și o Supercupă a Europei, fiind unul dintre jucătorii emblematici ai acestui club, alături de Gică Hagi. 

Motivul incredibil pentru care Gică Popescu a renunțat la antrenorat: "E singurul loc unde nu negociez și n-aș fi acceptat asta!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ronald Koeman, supărat după Getafe-Barcelona: „Am fost jignit de un jucător”

Juventus a remizat cu nou-promovata Crotone și se află la 4 puncte în spatele liderului AC Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
parpalache
parpalache  •  18 Octombrie 2020, 16:48

Claudiu Raducanu nu are el multa carte,dar ce vede vede bine,ce aude aude bine!Si zicea de Gica ca e o cutra de om,care nu are nici un Dumnezeu!Pentru ca Giovani ii pregatise lu Claudiu transferul la Hannover,dar...l-a substituit cu...Gica Popescu!Iar vicleanul-dar nicidecum inteligentul Gica-ca sa se duca la Hannover trebuia sa treaca intai pe la un club cu nume din Romania!Iar Giovani s-a rugat de cei de la Dinamo sa-l primeasca!Bineinteles,conform caracterului lui,dupa ce si-a vazut scopul realizat si a ajuns la Hannover-unde s-a facut de ras,comentatorii germani asemuindu-l in teren cu un agent de circulatie, pe langa care treceau mingiile cum trec masinile in trafic-s-a dezis de Dinamo!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Octombrie 2020, 12:59
Postat de craiovenis pe 18 Octombrie 2020, 11:49

Dinamo nu ar fi meritat NICIODATA un astfel de fotbalist!

Nici dracu nu-il mai lua pe popescu gheorghe in echipa. Nici chiar voi. Oltenii. Lui Dinamo i-a fost mila de el. Era o epava in acea perioada. Si cu Balaci a fost absolut la fel. Nimeni nu-l mai dorea nici pe Balaci. Doar ca Balaci venea dupa o accidentare, pe cand la popescu a fost iesire pe usa din dos.

craiovenis
craiovenis  •  18 Octombrie 2020, 11:49

Dinamo nu ar fi meritat NICIODATA un astfel de fotbalist!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează