INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus a remizat cu nou-promovata Crotone și se află la 4 puncte în spatele liderului AC Milan

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 07:44 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 09:07

Juventus a remizat sâmbătă seara cu Crotone, 1-1, acesta fiind al doilea egal în primele 4 meciuri dina Serie A al echipei antrenate de Andrea Pirlo (41 de ani).

Fără Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala, bianconerii nu au reușit să învingă Crotone, echipă care nu obținuse vreun punct în primele 3 etape ale campionatului. Echipa lui Andrea Pirlo s-a văzut condusă încă din minutul 12, după un penalty transformat de Simy. Împrumutat în această vară de la Atletico Madrid, Alvaro Morata a reușit să egaleze în minutul 21, după o pasă a debutantului Chiesa.

Împrumutat de la Fiorentina pentru două sezoane, Federico Chiesa a fost eliminat după un fault dur în minutul 60.  Alvaro Morata putea aduce victoria pentru torinezi, dar golul său marcat în minutul 79 a fost anulat după un offside milimetric observat de arbitru cu ajutorul tehnologiei VAR. După acest egal, Juventus se situează pe locul 3 în Serie A, fiind la 4 puncte în spatele liderului AC Milan.

Clasament Serie A:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ziua surprizelor în La Liga! Barcelona, învinsă de Getafe

VIDEO Claudiu Keșeru a avut victoria în ghete, dar a trimis mult peste poartă! Ratarea românului din penalty a costat-o scump pe Ludogorets

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează