INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman, supărat după Getafe - Barcelona 1-0: „Am fost jignit de un jucător”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 08:23 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 18:21

Ronald Koeman (57 de ani) a fost nemulțumit la finalul meciului pierdut de Barcelona cu Getafe nu doar de rezultatul partidei, 0-1, ci și de insultele primite de la unul dintre jucătorii adverși.

Getafe a dat lovitura pe teren propriu, reușind să învingă vicecampioana Spaniei, Barcelona, grație unui gol înscris de Jaime Mata, din penalty. Prima repriză a fost echilibrată, lipsită de ocazii importante de gol. Partea a doua a adus singura reușită a meciului, Jaime Mata transformând un penalty obținut după un fault al lui Frenkie de Jong.

La finalul partidei, Ronald Koeman l-a abordat pe Jose Bordalas, antrenorul lui Getafe, pentru a-i reproșa atitudinea jucătorilor săi. Olandezul a explicat la conferința de presă că a fost jignit în repetate rânduri de fundașul dreapta al gazdelor, Allan Nyom: „I-am spus antrenorului că jucătorul Nyom mi-a arătat lipsă de respect. Mi-a spus două - trei lucruri foarte urâte, pe care nu am de gând să o repet acum. Antrenorul trebuie să vorbească cu jucătorul său pentru că nu trebuie să faci așa ceva”.

 La rândul său, Bordalas l-a apărat pe jucător, spunându-le jurnaliștilor: „Mă îndoiesc că Nyom i-a dedicat aceste insulte lui Koeman”.

În vârstă de 32 de ani, Nyom este un internațional camerunez care evoluează pentru Getafe din vara lui 2019. 

Clasament La Liga:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus a remizat cu nou-promovata Crotone și se află la 4 puncte în spatele liderului AC Milan

Veste teribilă pentru Liverpool! Cât ar putea lipsi Virgil van Dijk, accidentat în meciul cu Everton

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează