INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste teribilă pentru Liverpool! Cât ar putea lipsi Virgil van Dijk, accidentat în meciul cu Everton

Momentul accidentării lui Virgil van Dijk // foto: Guliver/gettyimages +11   FOTO
Momentul accidentării lui Virgil van Dijk // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 22:20 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 22:34

Virgil van Dijk (29 de ani) a ieșit de pe teren în minutul 11 al meciului dintre Everton și Liverpool (2-2), iar primele informații despre starea sa sunt îngrijorătoare.

La scurt timp după fluierul de start de pe „Goodison Park”, Van Dijk a fost doborât în careul lui Everton de către Jordan Pickford, portarul „caramelelor”, care i-a prins piciorul în gazon. Olandezul nu a mai putut continua partida și a ieșit de pe teren pe propriile picioare, însă primele informații despre starea sa sunt teribile.

Potrivit beIN Sports, Virgil s-ar fi accidentat la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului drept, iar această problemă l-ar putea ține pe tușă între 7 și 8 luni!

Jurgen Klopp: „Nu este deloc bine”

Informația nu a fost încă confirmată sau infirmată de Liverpool, însă dacă aceasta se adeverește, Jurgen Klopp va trebui să își apere titlul în Premier League fără unul dintre pilonii de bază ai echipei.

Nu este deloc bine. Virgil a jucat nici nu știu câte meciuri consecutiv, el joacă cu dureri, joacă cu orice. Dar acum nu a mai putut. Asta nu e bine - Jurgen Klopp, antrenor Liverpool, după meci

+7 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Real Madrid, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată! Zinedine Zidane a făcut 4 schimbări la pauză

Inter - AC Milan 1-2 » Zlatan Ibrahimovic o răpune pe Inter în „Derby della Madonnina”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  18 Octombrie 2020, 13:43

Mizerii de arbitraje se intalnesc si in PL se pare.

aran
aran  •  18 Octombrie 2020, 09:29

Un jucător poate fi eliminat și după finalul meciului, în drum spre vestiar. Portarul de la Everton nu a fost sancționat nici măcar cu un galben (n-a atins mingea dar l-a luat cu fulgi cu tot pe adversar) pentru că van Dijk era în poziție de afară din joc...

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  18 Octombrie 2020, 00:07

Umbla vorba prin targ ca or sa faca oferta lui Rangers pentru un decar adevarat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează