INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - AC Milan 1-2 » Zlatan Ibrahimovic o răpune pe Inter în „Derby della Madonnina”

Inter - AC Milan // foto: Reuters +12   FOTO
Inter - AC Milan // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 17:46 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 08:14

AC Milan s-a impus în „Derby della Madonnina”, 2-1 cu Inter, grație unei „duble” a lui Zlatan Ibrahimovic (39 de ani).

Vezi AICI toate rezultatele rundei #4 din Serie A

AC Milan a câștigat derby-ul rundei #4 din Serie A, administrându-i rivalei din oraș prima înfrângere din acest sezon. Toate cele trei goluri au fost înscrise în prima repriză. Primele două au venit în poarta lui Inter, autorul acestora fiind Zlatan Ibrahimovic, în timp ce Inter a înscris în minutul 28, prin Romelu Lukaku.

Zlatan a înscris primul gol după ce Handanovic a parat un penalty executat chiar de el, în timp ce a doua reușită a venit din câțiva metri, suedezul împingând mingea în poartă după o centrare excelentă a lui Rafael Leao.

Lukaku a redus din diferență cu un șut din 6 metri. Belgianul a trimis mingea în poarta lăsată goală de Donnarumma, care a ieșit greșit să intercepteze centrarea lui Perisic.

+8 FOTO

Minutul 75 a adus o fază controversată. Romelu Lukaku a căzut în careu după ce Donnarumma a plonjat să prindă balonul, arbitrul Maurizio Mariani a arătat inițial spre punctul cu var, dar a întors decizia după ce s-a consultat cu arbitrul din camera VAR, spre nemulțumirea gazdelor. Motivul a fost poziția în care se afla Lukaku, de ofsaid, chiar dacă mingea a ajuns la belgian din picioarele unui fundaș al lui Milan.

Același Romelu Lukaku a avut ocazia de a salva un punct pentru echipa sa la ultima fază a meciului, însă un șut al său din interiorul careului a fost parat de Donnarumma!

AC Milan ocupă prima poziție în clasamentul din Serie A, cu maximum de puncte după 4 etape, în timp ce Inter ocupă al 6-lea loc, cu 7 puncte.

Clasament Serie A:

Inter - AC Milan 1-2

Inter - AC Milan, echipe de start: 

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Kolarov - Hakimi, Barella, Vidal, Brozovic, Perisic - Lukaku, Lautaro
Antrenor: Antonio Conte

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, T. Hernandez - Bennacer, Kessie, Saelemaekers, Calhanoglu, Leao - Ibrahimovic
Antrenor: Stefano Pioli

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Everton - Liverpool 2-2, final incredibil! Gol anulat de VAR în prelungiri pentru un ofsaid IREAL » Van Dijk a ieșit accidentat

El e Adi Petre al Valenciei! Sancționat pentru un mesaj postat pe Facebook împotriva președintelui

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close